Ha testvéreddel jó a kapcsolatod akkor is a barátnődet helyezed előrébb MINDEN helyzetben?
Helyzet az, hogy a ballagásunk május 5-én lesz, tesóm barátnője meg kitalálta, hogy azon a hétvégén ő Prágába akar menni és a tesómat is akarja vinni. Pénteken indulnának és olyan hétfő-kedd körül jönnének haza. Amikor mondtam a tesómnak, hogy akkor lesz a ballagásom és szeretném, hogy itt legyen, de a barátnője levágott egy hisztit, hogy mi az, hogy kényszerítem a bátyám, meg zsarolom. Egyiket sem csinálom. A lányt is elhívtam, de már lefoglalták a szállást. Tesómmal össze is veszett, hogy ő nem is számit,meg hogy tesóm nem is szereti már. Nagyon jó a kapcsolatom a bátyámmal, a barátnőjével nincs bajom, de sokszor egy pcsa.
Tesóm 21, barátnője 18,jövőre ballag, én 19.
Természetesen a testvérem ballagására mennék. Ha az én ballagáslmról lenne szó, az más, nekem ez nem jelent annyit. De jobban esne ha eljönne. Főleg, hogy minden ballagás kb ugyanakkor van, sőt nálunk az lenne a normális, hogy ő erre magától figyel/emlékszik.
Amúgy elég direkt szagúnak hangzik. Tervezz egy tesós nyaralást jövő ilyenkorra.
Nem, nem helyezném minden helyzetben előre. Itt még szinte gyerekekről van szó, nem valoszinu, hogy hosszútávú kapcsolat lesz, de egy komoly kapcsolatban a partnerem élvez elsőbbséget. Vele fogok egyutt elni, hazasodni, családot alapitani, evidens, hogy ő lesz az első, ez az élet rendje is.
Nekem egy ballagás amúgy se valami hallatlanul nagy dolog, amit ne lehetne kihagyni, pláne hogy manapság már a bölcsiből is ballagnak a gyerekek... Nem csinálnék ebből problémát. Nem jön a tesód, akkor nem jön. Sokat amúgy se veszít vele egyikőtök se, max nem állja végig a több órás Himnusz-beszed-versmondas-bucsuzas-Szózat marhaságot.
Utolsó, itt nem arról van szó, hogy melyik a szórakoztatóbb program, mert nyilván Prága az. Ha oviból ballagna a tesó, akkor is evidens lenne, hogy a bátyja a csajával megy. A középiskolás ballagás viszont a BALLAGÁS, aminek mintájára lett az összes többi, és fontos mérföldkő az ember életében. Nem azért megyünk oda, mert nagyon élvezzük, hogy pár száz kamasz hogy nyúzza a himnuszt, hanem jelezzük a meghívó fél felé, hogy jelen vagyunk az életedben, jelen vagyunk, támogatunk életed fordulópontjain is.
Én egyértelműen a testvérem ballagására mennék, mert jelen esetben ez a fontosabb esemény. Prága pont az a hely, ahová minden hétvégén mehetsz, nem egy Thaiföldi útról van szó, amire évekig gyűjtöd a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!