Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van aki elmenne így? Most...

Van aki elmenne így? Most tényleg én vagyok a pofátlan?

Figyelt kérdés

A barátom testvérének a barátnőjének most lesz a ballagása és kijelentette, hogy minimum 15.000Ftot szeretne fejenként kapni.Ezt őszintén nagyon sokalljuk, mert mi 5-5 ezer ft + egy csokorra gondoltunk.Erre közölték, hogy csak a kaja többe kerül ennél. A szalagtűzőjére 20.000Ftot és egy 6000ftos csokrot kapott, vagyis hát inkább kért és egy hónapja volt a születésnapja,amire egy tabot kapott tőlünk (a barátom testvére kérésére).Nem akarjuk számolgatni, hogy ki vett/adott a másiknak, de mi egy félév alatt közel 100.000ftot költöttünk a lányra ő meg karácsonyra sem vett egyikőnknek sem ajándékot, mert még tanul.

Megmondtuk, hogy így inkább nem megyünk el,főleg mivel meghívót is szóban kaptunk csak.

A barátom anyukája mégis szólt, hogy ez így elég pofátlan dolog, hisz számítanak ránk és ne az utolsó pillanatban mondjuk vissza és főleg ne a pénz miatt.

Tényleg mi vagyunk pofátlanok?

Egyébként egy idősek vagyunk. 21/L

2017. máj. 2. 16:58
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Az, hogy kedves meg segítőkész, nem mentség arra, hogy kihasznál téged/titeket anyagilag. Ezzel ugye tisztában vagy? Miután látta, hogy ha, kér, akkor kap is, így természetesnek veszi már, hogy titeket jól lehúzhat több ezer forinttal. Egy idő után muszáj lesz vagy diplomatikusan vagy keményen lekoptatnod a francba, mert az ilyen nem barát, hogy csak a pénzed fontos, te nem. Ha következő alkalomkor is leadná a rendelését, én közölném vele, hogy nem tartok tovább igényt a társaságára, mert nem vagyok fejőstehén.

A barátod anyja meg csak tömje a kiscsaj seggét pénzzel, az nem a ti dolgotok. Ilyet kijelenteni, hogy "minimum 15 ezer FT-t szeretne fejenként"....ezek után röhögve mondanám vissza a meghívást, aztán ünnepeljen egyedül. Neki is meg kell valamikor tanulnia, hogy a rokonság meg a barátok nem azért vannak, hogy neki tejeljenek mint a kis angyal. Takarodjon el dolgozni, ha ennyire pénzéhes.

2017. máj. 4. 16:43
 52/52 anonim ***** válasza:
100%
Úristen de dühös lettem ahogy olvastalak :D :D Én 600ezer forintot keresek egy hónapban de a barátom tesójának a csajának a ballagására tudod mit vinnék? Egy szál virágot. Ki ő nekem, hogy rá kelljen szórnom a fizetésem? Csak azért mert van...? Köszönöm szépen de egyedül is el tudom dönteni, hogy kire mennyit és miét akarok költeni. Aztaqurva. Tablet, mi? Nagy ló**z a kis seggébe, az.
2017. máj. 4. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!