Van aki elmenne így? Most tényleg én vagyok a pofátlan?
A barátom testvérének a barátnőjének most lesz a ballagása és kijelentette, hogy minimum 15.000Ftot szeretne fejenként kapni.Ezt őszintén nagyon sokalljuk, mert mi 5-5 ezer ft + egy csokorra gondoltunk.Erre közölték, hogy csak a kaja többe kerül ennél. A szalagtűzőjére 20.000Ftot és egy 6000ftos csokrot kapott, vagyis hát inkább kért és egy hónapja volt a születésnapja,amire egy tabot kapott tőlünk (a barátom testvére kérésére).Nem akarjuk számolgatni, hogy ki vett/adott a másiknak, de mi egy félév alatt közel 100.000ftot költöttünk a lányra ő meg karácsonyra sem vett egyikőnknek sem ajándékot, mert még tanul.
Megmondtuk, hogy így inkább nem megyünk el,főleg mivel meghívót is szóban kaptunk csak.
A barátom anyukája mégis szólt, hogy ez így elég pofátlan dolog, hisz számítanak ránk és ne az utolsó pillanatban mondjuk vissza és főleg ne a pénz miatt.
Tényleg mi vagyunk pofátlanok?
Egyébként egy idősek vagyunk. 21/L
Miaz hogy csak 5 ezret viszel??
Minimum a házatokat a nevére kéne írasd , de lehet ez se lessz elég neki mert miután elvégezte a sulit lakni is kell valahol:D
#7 es voltam ( remélem senki nem gondolta komolyan :D )
jó és akkor most hogy így mindenki kifröcsögte magát, mehet tovább az élet.
a kérdező ugyan úgy el fog menni, kezében a borítékkal és fülig érő mosollyal az arcán :)
"mi sokkal inkább vagyunk "testvéri kapcsolatban","
Haha, pont ilyen embereket érdemelsz akkor magad köré ha ilyen igénytelen vagy.:D
"mi sokkal inkább vagyunk "testvéri kapcsolatban"
Ha ennyire hiszékeny, buta és naiv vagy, akkor meg is érdemled, ha mindig lehúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!