Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van aki elmenne így? Most...

Van aki elmenne így? Most tényleg én vagyok a pofátlan?

Figyelt kérdés

A barátom testvérének a barátnőjének most lesz a ballagása és kijelentette, hogy minimum 15.000Ftot szeretne fejenként kapni.Ezt őszintén nagyon sokalljuk, mert mi 5-5 ezer ft + egy csokorra gondoltunk.Erre közölték, hogy csak a kaja többe kerül ennél. A szalagtűzőjére 20.000Ftot és egy 6000ftos csokrot kapott, vagyis hát inkább kért és egy hónapja volt a születésnapja,amire egy tabot kapott tőlünk (a barátom testvére kérésére).Nem akarjuk számolgatni, hogy ki vett/adott a másiknak, de mi egy félév alatt közel 100.000ftot költöttünk a lányra ő meg karácsonyra sem vett egyikőnknek sem ajándékot, mert még tanul.

Megmondtuk, hogy így inkább nem megyünk el,főleg mivel meghívót is szóban kaptunk csak.

A barátom anyukája mégis szólt, hogy ez így elég pofátlan dolog, hisz számítanak ránk és ne az utolsó pillanatban mondjuk vissza és főleg ne a pénz miatt.

Tényleg mi vagyunk pofátlanok?

Egyébként egy idősek vagyunk. 21/L

2017. máj. 2. 16:58
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy pofátlan, inkább a csaj az, meg a családja. NE menj el, és kész.
2017. máj. 2. 19:19
 32/52 A kérdező kommentje:
Sokan írtátok, hogy minek mennénk el egyáltalán egy idegen ballagására, de azért nem idegen.Nekem még anno általános iskolában osztálytársam volt a lány és egyébként nagyon jó a kapcsolatunk, mi sokkal inkább vagyunk "testvéri kapcsolatban", mint a barátom és a testvére. Szóval kedvelem őt, csak bosszantó ahogy próbál "lehúzni" ilyenkor. Karácsony után leültünk velük megbeszélni a dolgokat és úgy tünt megérti, hogy mi sem pénzben fürdünk, de megint ugyanott tartunk és nem értem miért mi vagyunk pofátlanok, ha nem megyünk el.
2017. máj. 2. 19:30
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj: alapból nem illene kérni semennyi pénzt, de így főleg nem, hogy elvárja a minimum 15 ezret. Amúgy: remek barátnő az, aki elvárja tőled, hogy bármennyi pénzt minimum adjál neki. Pénzéhes, ez van.
2017. máj. 2. 19:33
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
32: Ha valaki annyira közel áll hozzám, akkor nem a barátom testvérének a barátnőjeként írok róla, hanem mint a legjobb barátnőm, fogadott testvérem, akármi.
2017. máj. 2. 19:34
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Miaz hogy csak 5 ezret viszel??

Minimum a házatokat a nevére kéne írasd , de lehet ez se lessz elég neki mert miután elvégezte a sulit lakni is kell valahol:D

#7 es voltam ( remélem senki nem gondolta komolyan :D )

2017. máj. 2. 19:35
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Most még poénkodunk róla, de ha így haladnak tényleg ez lesz.
2017. máj. 2. 19:41
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerűen ki lehet ezt védeni: közlitek, hogy már rég megvettétek az ajándékát. Aztán vegyetek valami jelképes cuccot, szépen becsomagoljátok és kész. Szalagavatóra pedig eleve nem szokás sem virágot, sem ajándékot adni, nem is értem, hogy jutott ez bárkinek eszébe. Ténleg ti voltatok hülyék, hogy eddig is tömtétek mindennel, ne tegyétek, és ne is vitatkozzatok, egyszerűen adjatok csak annyit, amennyit ti gondoltok. Előbb-utóbb leszokik a leányzó a követelőzésről, a barátod anyjának meg semmi köze hozzá, hogy te a barátnődnek mit veszel vagy mit nem.
2017. máj. 2. 19:44
 38/52 anonim ***** válasza:
98%

jó és akkor most hogy így mindenki kifröcsögte magát, mehet tovább az élet.

a kérdező ugyan úgy el fog menni, kezében a borítékkal és fülig érő mosollyal az arcán :)

2017. máj. 2. 20:19
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

"mi sokkal inkább vagyunk "testvéri kapcsolatban","

Haha, pont ilyen embereket érdemelsz akkor magad köré ha ilyen igénytelen vagy.:D

2017. máj. 2. 21:23
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

"mi sokkal inkább vagyunk "testvéri kapcsolatban"

Ha ennyire hiszékeny, buta és naiv vagy, akkor meg is érdemled, ha mindig lehúz.

2017. máj. 2. 22:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!