Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van aki elmenne így? Most...

Van aki elmenne így? Most tényleg én vagyok a pofátlan?

Figyelt kérdés

A barátom testvérének a barátnőjének most lesz a ballagása és kijelentette, hogy minimum 15.000Ftot szeretne fejenként kapni.Ezt őszintén nagyon sokalljuk, mert mi 5-5 ezer ft + egy csokorra gondoltunk.Erre közölték, hogy csak a kaja többe kerül ennél. A szalagtűzőjére 20.000Ftot és egy 6000ftos csokrot kapott, vagyis hát inkább kért és egy hónapja volt a születésnapja,amire egy tabot kapott tőlünk (a barátom testvére kérésére).Nem akarjuk számolgatni, hogy ki vett/adott a másiknak, de mi egy félév alatt közel 100.000ftot költöttünk a lányra ő meg karácsonyra sem vett egyikőnknek sem ajándékot, mert még tanul.

Megmondtuk, hogy így inkább nem megyünk el,főleg mivel meghívót is szóban kaptunk csak.

A barátom anyukája mégis szólt, hogy ez így elég pofátlan dolog, hisz számítanak ránk és ne az utolsó pillanatban mondjuk vissza és főleg ne a pénz miatt.

Tényleg mi vagyunk pofátlanok?

Egyébként egy idősek vagyunk. 21/L

2017. máj. 2. 16:58
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyetek madarak! Ő nektek senkitek! Egy üdvözlőlap, széles mosoly és ennyi.

Jól felhúztam magam azon, hogy ilyen pofátlan emberek vannak, meg azon is, hogy te ezen rágod magad.

Pofán kell röhögni az ilyet.

Felháborító!

2017. máj. 2. 18:22
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet hogy hülye vagyok, de neked ki az a csaj? A barátod testvérének a barátnője? Senkid, mire föl kér bármit is, főleg ilyen pofátlanul? Ha a barátodtól SEM, nemhogy tőled, hiszen nem családtag.

Ti meg minek adnátok neki bármit is? Ennyi erővel minden idegent tömhetnétek pénzzel...

2017. máj. 2. 18:25
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel a liba barátainak is vehetnétek mindenfélét....
2017. máj. 2. 18:26
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz. Kapna egy szál szegfűt,meg egy gondosan leragasztott borìtékban egy ezrest. Ennék-innék egész este,mintha az életem múlna rajta.
2017. máj. 2. 18:29
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Azért valamennyire ti is hibásak vagytok. Minek költötök 100,000 ftot egy idegenre? Az ilyen ismerősnek elég egy virág vagy csoki különleges alkalmakkor. Valamit jól csinál a kiscsaj hogy az életét a család fizeti.
2017. máj. 2. 18:44
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
A barátod testvérének a barátnőd neekd gyakorlatilag senkid...Mi a francot képzel? Ráadásul hogy összegeket határoz meg. Egy idegen ember, akinek max. köszönnöd kellene, vagy még azt sem, mit követelőzik? Vagy egyáltalán minek hív el?
2017. máj. 2. 19:01
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem ezek után semmit sem kapna akár a barátom testvérének a barátnője,akár nem. Még ilyen elkényeztetett, beképzelt libát! Ami még ennél is felháborítóbb, hogy az anyja aki valószínűleg a leginkább felelős azért hogy ilyen lett a lánya a szemetekre hányja hogy pofátlanok vagytok. Hogy képzeli? Mi lenne ha 5ezer forintot sem tudnátok megengedni, mert van ilyen. Meg kikötni előre a minimum összeget a meghívottaktól hogy mennyitől lehet csak neki ajándékot venni???? Ilyet nem illik, hihetetlen hogy milyen emberek vannak. Ne menjetek el szerintem, vagy ha esetleg mégis elmennétek akkor semmiképp se költsetek annyit rá, legyen max. 5ezer akkor és nem mentek el a drága vacsorára,bár én így semmit sem költenék rá. Azért egy meghívó kártyát illett volna küldenie, vagy az nem pofátlanság hogy ő csak szóban hív meg? Költsétek inkább magatokra, vagy valami hasznosra.
2017. máj. 2. 19:05
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Még tényleg annyit,hogy amit többen is leírtak azért ti is hibásak vagytok hogy ennyit költöttetek rá. Minek? Neked még csak nem is rokonod. Én ezt nem értem. Most már természetesnek veszi, hogy mindent megkaphat és kikötései is lehetnek. Ne kényeztessétek tovább ti sem!
2017. máj. 2. 19:09
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

Már az elején elakadtam. Miért mennék a barátom testvérének a barátnőjének a ballagására??? Menjen rá a saját családja és a barátod testvére, hiszen ő a barátja.

A szomszéd gyerekének a szerelmének a szomszédjának a keresztlányának a testvérének a ballagására nem akartok menni? :)

2017. máj. 2. 19:15
 30/52 anonim ***** válasza:
Egyáltalán be engednek ennyi embert? Kb 25 ember megy egy emberért
2017. máj. 2. 19:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!