Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normalis viselkedes ez a...

Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?

Figyelt kérdés
Szoval a noveremek fanatikus sportolok. Minden nap konditerem, sulyzokat emelnek, porokat isznak, csirke, rizs stb. Mindkettem szemlyi edzok, versenyeznek is testepitesben illetve tesom bikini modellkent. Na most ezzel az a baj, hogy gyerekuk lett. Tesomnak alig volt terheshasa, annyira izmos a hasfala. Szoptatott, de csak fel evig, es ment is vissza edzeni. Ugyanugy issza a porokat, ugyanigy sulyzozik, versenyezni is akar meg. Es amin kiakadtam, hogy nem akarnak tobbgyereket, mert akkor nem lenne penz az eletmodjukra. De ez nem furi egy szulotol? Azert ne legyen testvere a gyereknek hogy ok mindennap csirket meg halat ehessenek?
2016. nov. 19. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
93%

Személyemben megérkezett egy válaszoló nő, aki szintén testépítéssel foglalkozik és "porozik".

Ami elsőként szemet szúrt nekem, az az, hogy kérdező neked nulla fogalmad van táplálkozásról, energiaigényről, folyamatokról, egészségről stb.

Én is porozom, azaz, fehérjeport fogyasztok edzések után, illetve aminosavakat. Ezek természetes anyagok, amik megtalálhatóak a testünkben, sőt, a testünk építőelemei. Sportolóknak kifejezetten ajánlottak, hiszen nekünk megnövekszik a fehérjeigényünk. Ezek teljesen ártatlan, sőt, kifejezetten hasznos táplálékkiegészítők. Mióta ezeket fogyasztom, látványosan szebb lett a bőröm, a körmöm és a hajam, mivel ezek is aminosavakból épülnek fel.

A nővéred táplálkozási szokásai (rizs, hal, csirke, zöldségek stb.) egy tökéletes, kiegyensúlyozott étrend alapjait teszik ki, ami példaértékű és rendkívül egészséges! Én is így táplálkozom. Évente járok vérvételre, meg szűrésekre és soha semmi bajom nem volt, teljesen ép vagyok, nem szoktam megbetegedni sem.

Tehát azon felül, hogy a nővéredék példaértékű életet élnek (egészséges táplálkozás + rendszeres sport), még felelősségteljesek is, hogy csak egy gyereket vállaltak.

És akkor mi van, ha ők inkább normálisan esznek, meg nyaralni mennek, minthogy pottyantsanak még egy gyereket? Én is egyedül nőttem fel, de soha nem hiányzott az életemből testvér. Volt viszont 3 barátnőm, akik testvérek voltak, mindig együtt voltunk, tehát nem voltam egyedül sosem. Ők szó szerint minden hónap végén nyomorogtak, a nyaralásról csak hírből hallottak, nem voltak családi programok, de legalább hárman voltak testvérek, hurrá. Ma már mindhárman a saját életüket élik és kb. egymásra se szarnak. Itt a nagy testvérséged, tessék.

Mellesleg, te nem irigykedsz a testvéredre? Mert azért egy bikini modell egy olyan nő, aki után minden férfi megfordul.

2016. nov. 21. 14:02
 82/87 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó szerintem ne erőlködj:) Aki ilyen sötét, hogy a testépítők által fogyasztott táplálék kiegészíőket holmi méregnek állítja be, meg szerintük attól lesz valaki beteg :D Reménytelen...én laikusként nem mondanék ekkora baromságokat.

Azt meg végképp nem tudom megérteni mit kell a gyerekek számán kattogni? Aki 1-et akar az 1-t szül és kész....Van egy réteg, aki szerint ha egy nő nem potyogtat sorban az már önző meg nemnormális. Hülyét kapok az ilyen emberektől. Legyen már magánügye mindenkinek.

Kérdező neked meg marha keserű és/vagy unalmas lehet az életed ha ráérsz ezen agyalni, és még kérdést is írsz ki róla. Szánalmas.

2016. nov. 21. 20:09
 83/87 anonim ***** válasza:
100%
A testvér nem kiságy vagy óvoda hogy elengedhetetlen, ha nekik fontos az életmódjuk joguk van megtartani, képzeld el mit reagálnál ha azért kritizálna valaki mert nem adod el a számítógéped egy rakás videojátékkal vagy az imádott autód csak hogy legyen pénzed mégegy gyerekre akit lehet nem is akartok.
2016. nov. 21. 21:34
 84/87 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit Kérdező?

Lehet, hogy régebben sajnálta a sógorod, hogy egykeként nőtt fel, aztán megismert téged és rájött, hogy a testvér bizony átok is lehet, nem csak áldás.

Te komolyan azt mondod, hogy az lenne a jobb, ha ezentúl krumplin, kenyéren és párizsin élnének, csak legyen még egy gyerek? Minek? De most komolyan.

Van egy tippem amúgy, hogy miért hiszed azt, hogy akinek nincs testvére az csak magányos lehet. Amilyen rossz természetűnek tűnsz a kérdésed és kommentjeid alapján, szerintem neked nem voltak barátaid és tényleg csak a nővéred volt, aki elviselt, de megkockáztatom, hogy ő is inkább csak testvéri alapon jó fej veled és nem a személyiségedért van oda. Legalábbis ha az életben is olyan vagy, amilyennek itt mutatod magad és a nővéred is olyan, amilyenek őt leírtad.

2016. nov. 22. 00:27
 85/87 anonim ***** válasza:
0%

MINDENKI LEPONTOZZA A KÉRDEZŐT

Mikor senki se veszi figyelembe azt hogy a gyereknek nem az a legfontosabb hogy meglegyen mindene hanem hogy a szüleinek is legyen rá ideje. Én ugy gondolom felesleges volt most itt a kérdezőt ócsárolni hogy igy féltékeny meg ugy féltékeny... Ha nem tudnak a gyerekre figyelni a munkájuk mellett ne vállaljanak inkább egyet se.

2017. márc. 24. 21:59
 86/87 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ki mondta hogy a szülőknek nincs ideje a gyerekre? És igen, inkább legyen egyke a gyerek, nyugodt, elégedett szülőkkel, mint hogy legyen két poronty, idegbeteg szülőkkel akik nem tudják hogy tegyenek ennivalót a gyerek elé a hónap végén.
2017. márc. 25. 07:30
 87/87 anonim ***** válasza:
0%
Abból gondolom hogy a kérdező azt írta hogy minden nap kondi terembe járnak és plusz meg személyi edzok is ráadásul a nővére modellkedik nem túlzottan olyan munkájuk van ami mellett rengeteg szabad idejük van
2017. márc. 25. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!