Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?
24, 31, 32 és 58-as vagyok.
M
Látom nem viseled el kritikát, mert még amikor kijavítottam egy szót amit leírtam azt is lepontoztad. :'D Pedig ez az igazság.
Fújhatja majd a testvérét ha nem egy szerető (ezek szerint jómódú) család lesznek hanem egy utálattal teli szegény család. És ha úgy látják, hogy még egy gyerekhez nem lenne türelmük csak nem akarják a finnyás orrodra kötni? Ők dolguk. És őszintén szólva jól is teszik, mert akkor mind a 2 gyerek élete pokol lenne, hogy 2 idegbeteg szülőjük van.
Te majd szülhetsz annyit amennyit akarsz.
Kérdező,remélem neked nem lesz családod!
Itt mindenki hibás...csak TE nem ,ahogy látom...aki nem ugyan azon a véleménnyel van mint te!
Kicsi szívem,kérd meg anyukádat,hogy írasson be iskolába ujból,mert a helyesírásod gyötrelmes
Gondolom te is a lenott, zsiroshaju, csoffadt, melegitos anyukak taborat erosited, akik megszunnek nok lenni, amint kibujik beloluk a baboca es verszemet kapnak, ha egy csinos anyuka farmerben meg magassarkuban tologatja a gyereket... hat nem ezeket a noket szoktak megcsalni az apukak? Dehogynem.
Ugyhogy ahelyett hogy a novered kinezetevel torodsz, foglalkozhatnal magaddal is mert hamarosan egyedul maradsz a kis babocaiddal es leshetsz.
Újból én vagyok, a sok válaszos.
Mondd már el, mitől lesz valaki önző attól, hogy nem akarja, hogy a gyerekei rossz életkörülmények között nőjenek fel?
Na akkor csillagom elmesélem az én sztorimat.
Egykeként nőttem fel, igaz van egy bátyám, de már 19 éves volt mikor születtem, egyetemre járt utána meg már élte az életét. Testvéremként tekintettem rá mindig is, de egykeként nőttem fel, mert mióta az eszemet tudom nem volt olyan, hogy a bátyámmal 1 hétnél többet töltöttünk együtt. Mintha az unokatestvérem lenne, mert nem együtt nőttünk fel. És tudod, hogy miért volt így? Mert mikor a bátyám született a szüleink fiatalok voltak és nem akarták, hogy a bátyámnak és nekik rosszabb éltkörülmények között kelljen élni csak azért, hogy legyen egy testvére a bátyámnak. Aztán mikor "felnőtt" úgy érezték a szüleink, hogy van pénzük, idegzetük, energiájuk még egy gyerekhez. (És elég fiatalok) Pedig azelőtt nem tervezték, hogy lesz még egy gyerekük. Gondolom akkor ők is önző dögök voltak, hogy nem csináltak 5 gyereket a bátyám mellé és mellém is. :) Ja, és egyikünk sem volt magányos, mert létezik játszótér, óvoda, iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!