Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normalis viselkedes ez a...

Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?

Figyelt kérdés
Szoval a noveremek fanatikus sportolok. Minden nap konditerem, sulyzokat emelnek, porokat isznak, csirke, rizs stb. Mindkettem szemlyi edzok, versenyeznek is testepitesben illetve tesom bikini modellkent. Na most ezzel az a baj, hogy gyerekuk lett. Tesomnak alig volt terheshasa, annyira izmos a hasfala. Szoptatott, de csak fel evig, es ment is vissza edzeni. Ugyanugy issza a porokat, ugyanigy sulyzozik, versenyezni is akar meg. Es amin kiakadtam, hogy nem akarnak tobbgyereket, mert akkor nem lenne penz az eletmodjukra. De ez nem furi egy szulotol? Azert ne legyen testvere a gyereknek hogy ok mindennap csirket meg halat ehessenek?
2016. nov. 19. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
86%

24, 31, 32 és 58-as vagyok.

M

Látom nem viseled el kritikát, mert még amikor kijavítottam egy szót amit leírtam azt is lepontoztad. :'D Pedig ez az igazság.

Fújhatja majd a testvérét ha nem egy szerető (ezek szerint jómódú) család lesznek hanem egy utálattal teli szegény család. És ha úgy látják, hogy még egy gyerekhez nem lenne türelmük csak nem akarják a finnyás orrodra kötni? Ők dolguk. És őszintén szólva jól is teszik, mert akkor mind a 2 gyerek élete pokol lenne, hogy 2 idegbeteg szülőjük van.

Te majd szülhetsz annyit amennyit akarsz.

2016. nov. 20. 14:14
 62/87 A kérdező kommentje:
Re.elem a valaszolok nagyreszenek sose lesz cslaadja. Ennyi onzo embert! Mi ota ilyen a vilag, jogy egy gyerek boldogsanal fontosabb a kinezet es az ego. Borzalmas onzo bagazs. Legjobbakat mindenkinek
2016. nov. 20. 15:08
 63/87 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te akkora troll vagy... ember nem lehet ennyire sötét.
2016. nov. 20. 15:12
 64/87 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenki hülye, csak te vagy helikoipter.
2016. nov. 20. 15:13
 65/87 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező,remélem neked nem lesz családod!

Itt mindenki hibás...csak TE nem ,ahogy látom...aki nem ugyan azon a véleménnyel van mint te!

Kicsi szívem,kérd meg anyukádat,hogy írasson be iskolába ujból,mert a helyesírásod gyötrelmes

2016. nov. 20. 15:17
 66/87 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom te is a lenott, zsiroshaju, csoffadt, melegitos anyukak taborat erosited, akik megszunnek nok lenni, amint kibujik beloluk a baboca es verszemet kapnak, ha egy csinos anyuka farmerben meg magassarkuban tologatja a gyereket... hat nem ezeket a noket szoktak megcsalni az apukak? Dehogynem.

Ugyhogy ahelyett hogy a novered kinezetevel torodsz, foglalkozhatnal magaddal is mert hamarosan egyedul maradsz a kis babocaiddal es leshetsz.

2016. nov. 20. 15:26
 67/87 anonim ***** válasza:
100%

Újból én vagyok, a sok válaszos.

Mondd már el, mitől lesz valaki önző attól, hogy nem akarja, hogy a gyerekei rossz életkörülmények között nőjenek fel?

Na akkor csillagom elmesélem az én sztorimat.

Egykeként nőttem fel, igaz van egy bátyám, de már 19 éves volt mikor születtem, egyetemre járt utána meg már élte az életét. Testvéremként tekintettem rá mindig is, de egykeként nőttem fel, mert mióta az eszemet tudom nem volt olyan, hogy a bátyámmal 1 hétnél többet töltöttünk együtt. Mintha az unokatestvérem lenne, mert nem együtt nőttünk fel. És tudod, hogy miért volt így? Mert mikor a bátyám született a szüleink fiatalok voltak és nem akarták, hogy a bátyámnak és nekik rosszabb éltkörülmények között kelljen élni csak azért, hogy legyen egy testvére a bátyámnak. Aztán mikor "felnőtt" úgy érezték a szüleink, hogy van pénzük, idegzetük, energiájuk még egy gyerekhez. (És elég fiatalok) Pedig azelőtt nem tervezték, hogy lesz még egy gyerekük. Gondolom akkor ők is önző dögök voltak, hogy nem csináltak 5 gyereket a bátyám mellé és mellém is. :) Ja, és egyikünk sem volt magányos, mert létezik játszótér, óvoda, iskola.

2016. nov. 20. 17:02
 68/87 anonim ***** válasza:
88%
Önzőség... ez is egy remek fegyver, amikor az igénytelenséget és a dagadtságot kell valamire ráfogni, és a gyerekek háta mögé bújva takarózni. Mert ugye minden ember önző, akinek egy gyerek kell, és mellé merészel jól kinézni. Képtelen vagy elfogadni, hogy a nővéredéknek így jó, mert te boldogtalan és szerencsétlen vagy. De mondok én neked valamit: a "párod" mindig is a nővéredhez hasonló igényes nők után fog megfordulni az utcán, és csak rájuk fog gondolni, amikor feletted izzad, és ha van benne egy kis tartás, nem marad meg egy ilyen rosszindulatú ember mellett. Inkább a nyelvtankönyvet forgatnád a kavarás helyett. Szép estét! :)
2016. nov. 20. 18:18
 69/87 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gyerekem, dagadt se vagyok. Sehol nem irtam ezt, de mindegy....pfff. es azt is leirtam tobbszor, hogy VAN penzuk masodik gyerekre, boven, csak akkor visszabb kene venni a kajabol. Ketten osszesen 200ezer Ft-ot koltenek havonta porokra, kapszulakra es kajara. Es nyaralnak is. Szoval.volna penz. Egyszeruen nem tartom gerinces dontesnek azt, hogy a sogorom allandoan a maganyos, egyke gyerekkorat siratta, es erre ugyanennek kiteszi a sajat fiat.
2016. nov. 20. 18:51
 70/87 anonim ***** válasza:
100%
Neked aztán magyarázhat az ember, csak fújod a saját hülyeségedet. Sötét vagy, és irigy.
2016. nov. 20. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!