Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normalis viselkedes ez a...

Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?

Figyelt kérdés
Szoval a noveremek fanatikus sportolok. Minden nap konditerem, sulyzokat emelnek, porokat isznak, csirke, rizs stb. Mindkettem szemlyi edzok, versenyeznek is testepitesben illetve tesom bikini modellkent. Na most ezzel az a baj, hogy gyerekuk lett. Tesomnak alig volt terheshasa, annyira izmos a hasfala. Szoptatott, de csak fel evig, es ment is vissza edzeni. Ugyanugy issza a porokat, ugyanigy sulyzozik, versenyezni is akar meg. Es amin kiakadtam, hogy nem akarnak tobbgyereket, mert akkor nem lenne penz az eletmodjukra. De ez nem furi egy szulotol? Azert ne legyen testvere a gyereknek hogy ok mindennap csirket meg halat ehessenek?
2016. nov. 19. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 A kérdező kommentje:
Mire lennek irigy? Az anyagi helyzetuket csak azert reszletezem hogy lassatok hogy beleferne.
2016. nov. 20. 19:13
 72/87 anonim ***** válasza:
100%
de, kérdező, van családom. 20 éve férjnél vagyok, együtt lakunk a beteg anyósommal, az apósom is én ápoltam. Mind az én, mind a férjem családjával jóban vagyunk. Egyéb kérdés? Miért gondolod, hogy aki nem ért veled egyet, az boldogtalan, nincs családja, stb?
2016. nov. 20. 20:11
 73/87 anonim ***** válasza:
90%

Ohh még nyaralni is merészelnek? Jaj de szemetek :D Rosszindulatú, végtelenül hülye és boldogtalan vagy, remélem a nővéred is kapcsol, és megszabadul egy ilyen kavarógéptől. Már csak arra tudok gondolni, hogy ez egy kamu kérdés, mert ilyen megkeseredett és buta ember nincs a világon. :D Ha mégis, akkor gratulálok.

A kamu szöveged, hogy csak a gyerek boldogsága számít, már itt megbukott, mikor ilyen nevetséges érvekkel jöttél, hogy nyaralni merészelik vinni őt. Esélyes, hogy nem lát a könnyektől, mi? Te nem látsz az irigységtől drágám...

2016. nov. 20. 20:32
 74/87 anonim ***** válasza:
100%

a sógorod pontosan tudja, miért volt magányos egyke és tud ellene tenni a saját gyerekénél.

Az én lányom is az, nem a mi döntésünk volt, sajnos így alakul. Viszont az unokatestvéreivel szinte testvéri a kapcsolata, ezt tudatosan alakítottuk így, és sok olyan közeli barátja van 20 évesen, akik bármikor számíthatnak rá és fordítva.

A te tesód magányosabb, ha azt nézzük, mire megy a húgával, mint az én egyke lányom.

2016. nov. 20. 20:52
 75/87 anonim ***** válasza:
97%

Istenem, de sötét vagy!

Van fogalmad arról, hogy mennyibe kerül 2 gyerek eltartása úgy, hogy átlag felett éljenek? Mondd már el mitől lesz magányos a gyerek? A sógorodra nyilván tojtak a szülei aztán ezért volt magányos. Amúgy meg mire ment a nővéred azzal, hogy testvére van? Arra, hogy van aki szurkapiszkálja.

A sok válaszos vagyok.

Sem a bátyám, sem én nem lettünk lelkibetegek, mert "magunkban" nőttünk fel.

2016. nov. 20. 22:42
 76/87 A kérdező kommentje:
Jo kapcsolatom van a tesommal. Ez az elso dolog amiben nem tudom tamogatni. Probaltam elmagyarazni, hogy miert esznek igy, miert kellenek a porok, miert akar a ferje ugy kinezni egy egy nagy szekreny stb. Mindegy mem kell megertenetek. Van velemenye mindenkinek.
2016. nov. 20. 23:01
 77/87 anonim ***** válasza:
98%

És ha valamiben nem értetek egyet akkor önzőnek titulálod. Értem én. Mi is így szoktuk a bátyámmal; valamiben nem értünk egyet rögtön mindennek lehordjuk egymást. (Remélem érzed a szarkazmust)

Azért néz ki a sógorod úgy mint egy szekrény, mert ebből élnek.

2016. nov. 20. 23:10
 78/87 anonim ***** válasza:
97%

Nehogy mar csak az legyen ember, aki 6 gyereket szul. Es akinek nem lehet gyereke? Vagy tenyleg csak egyet akarnak? Az en szuleim is egy gyereket terveztek. Nekem meg tudtak adni mindent, amire szukseg volt. Ha tesom szuletett volna, nyomorogtunk volna. Ha az elet mas teruletere ervenyes hogy addig nyujtozkodj amig a takarod er, akkor a gyerekvallalasra miert nem?

Ja es egy percig se erzem azt, hogy maganyos gyerekkorom lett volna. Sok baratom volt, halistennek nekem meg az utcan jatszos gyerekkorom volt.

2016. nov. 21. 04:46
 79/87 anonim ***** válasza:
98%
"Jo kapcsolatom van a tesommal. Ez az elso dolog amiben nem tudom tamogatni" És első nekifutásra egy rakás vadidegen előtt fröcsögsz a testvéredről hogy micsoda önző dög, mert van képen nem úgy élni ahogy TE helyesnek tartod. Aha, nagyon jó a kapcsolatotok.
2016. nov. 21. 05:51
 80/87 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Teljesen normális, hogy a saját életüket és a gyerekvállalásukat a saját igényeiknek megfelelően alakítják. Ehhez neked semmi közöd nincsen.
2016. nov. 21. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!