Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?
Figyelt kérdés
Szoval a noveremek fanatikus sportolok. Minden nap konditerem, sulyzokat emelnek, porokat isznak, csirke, rizs stb. Mindkettem szemlyi edzok, versenyeznek is testepitesben illetve tesom bikini modellkent. Na most ezzel az a baj, hogy gyerekuk lett. Tesomnak alig volt terheshasa, annyira izmos a hasfala. Szoptatott, de csak fel evig, es ment is vissza edzeni. Ugyanugy issza a porokat, ugyanigy sulyzozik, versenyezni is akar meg. Es amin kiakadtam, hogy nem akarnak tobbgyereket, mert akkor nem lenne penz az eletmodjukra. De ez nem furi egy szulotol? Azert ne legyen testvere a gyereknek hogy ok mindennap csirket meg halat ehessenek?
Felfogtuk, hogy a sógorodnak az volt a baja gyerekként, hogy nincs testvére. De ha beválallják a 2. gyereket és nem tudnak olyan ételeket venni amiket most esznek akkor a sógorod hiper-szuper állásának is lőttek, így ott maradnak szegényen, 2 gyerekkel.
Jelenleg meg van pénzük mindenre, boldogok 1 gyerekkel és valószínűleg a gyerek is boldog lesz.
2016. nov. 19. 17:09
32/87 anonim válasza:
*bevállalják
2016. nov. 19. 17:11
33/87 anonim válasza:
"Az egyik ismerősünk a sok porozástól leukémiás lett."
Nehéz a méhek élete.:D
2016. nov. 19. 17:11
34/87 anonim válasza:
Nem abnormális, ha valaki nem rendelődik alá a gyereknek és nem válik belőle habzó szájú ősanyababócamamóca.
2016. nov. 19. 17:18
35/87 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el nekem, hogy lesz önzőség abból, ha valaki nem akar potyogtatni... nem köteledésből, de sokadszorra hallok ilyet, és nem tudom összeegyeztetni az önzőséget a józan, megfontolt, reális döntéssel.
Igen. Miért ne lenne az? Azért, mert valaki szülő lesz, még megmarad a saját élete, és nem csak egy családnak alárendelt rabszolga.
Miért baj az neked, ha versenyezni akar? Vagy mert van gyereke, már csak pelenkamosásból állhat az élete?
2016. nov. 19. 17:31
37/87 anonim válasza:
Egyébként ha az a kérdés, hogy gyerek vagy noprmális kaja, akkor jobban teszik, ha nem is vállalkoznak még egy babára.
2016. nov. 19. 17:34
38/87 anonim válasza:
"Az egyik ismerősünk a sok porozástól leukémiás lett.
"
A porozás nem véd a leukémítál, a náthától és a csonttöréstől sem többek között. Honnan a jó fenéből szeded, hogy attól lett leukémiás?
2016. nov. 19. 17:35
39/87 anonim válasza:
Szerintem ha valaki 1 gyereket akar vállalni azzal semmi gond nincs. Az indoklásuk valóban fura, hogy nem lenne pénz 2 gyerek mellett kondibérletre, meg rizsre és valóban kissé felszínes gondolkodásmódra utal. Ráadásul ha jók lennének a fitneszben, akkor nem lennének ilyen szintű anyagi gondjaik. De az ő döntésük, hogy hány gyereket vállalnak és miért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!