Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?
Senkinek semmi joga nincs beleszólni egy pár életében,h vállalnak e gyereket, illetve a meglévő gyerek mellé még egyet!
Egy gyerek felnevelése nem 2 ft..
Megsúgom nem úgy élek mint a tesod,de nem nagyon vágyom gyerekre,ha véletlenül mégis összejönne az 100% h nem lenne testvére!!
Szülj te 1-2-3 gyereket a tesod életébe meg ne szólj bele
Na nekünk meg harmadik nem lett, mert én nőként semmi áron se akartam feladni a melóm, amit nemhogy szeretek, hanem imádok. És igen, majdhogynem ugyanolyan fontos mint a gyerekeim. .
Kedves kérdező, Nem kéne beleszólni tesódék életébe. Olyanon hüledezel amihez semmi közöd. Ha egy gyerekük se lenne, is az ő dolguk lenne. Ők tudják mennyit bírnak, vállalnak. És ha sógorodnak rossz volt egyedül, nyugodj, bele, ő figyelni fog, hogy az ő gyerekének legyen társasága, és tesó nélkül se érezz magát egykének. Legalábbis ez szokott lenni.
En nem tespedek, de a gyerek lemondasokkal jar.
te nagyonhülye, ehhez értenek, ebben jók. Mondjanak le róla, mert te ezt mondod?
Na most akkor, ha a tesód menne oda hozzád, hogy figyi, szerintem te állj meg egy gyereknél, mert qrvagáz, hogy csak potyogtatod majd a kölköket, pénzetek meg nincs csak parizerre, nyaralni nem voltatok 20 éve, és egymás kinőtt ruháját hordják majd úgyis, te meg úgy nézel ki, mint a felmosórongy, akkor ugye nem jönnél ide sírni, hogy a nővérem mekkora görény, hogy van képe beleszólni az életembe?
Nem mindegy, miért nem akarnak másodikat? Én se akarok, mert így tudok könnyen boldogulni, és felelősségteljesebbnek érzem magam, mint anyám, aki szült három gyereket egy kétszobás lakásba, aztán meg nonstop üvöltött velünk, mert sokba kerülünk és han gosak vagyunk. Neki is lemondásokkal járt a fene nagy gyerekvállalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!