Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normalis viselkedes ez a...

Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?

Figyelt kérdés
Szoval a noveremek fanatikus sportolok. Minden nap konditerem, sulyzokat emelnek, porokat isznak, csirke, rizs stb. Mindkettem szemlyi edzok, versenyeznek is testepitesben illetve tesom bikini modellkent. Na most ezzel az a baj, hogy gyerekuk lett. Tesomnak alig volt terheshasa, annyira izmos a hasfala. Szoptatott, de csak fel evig, es ment is vissza edzeni. Ugyanugy issza a porokat, ugyanigy sulyzozik, versenyezni is akar meg. Es amin kiakadtam, hogy nem akarnak tobbgyereket, mert akkor nem lenne penz az eletmodjukra. De ez nem furi egy szulotol? Azert ne legyen testvere a gyereknek hogy ok mindennap csirket meg halat ehessenek?
2016. nov. 19. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, nem, ők mást dolgoznak, de tuti rokonok! 😂
2016. nov. 19. 18:31
 42/87 anonim ***** válasza:
85%

Senkinek semmi joga nincs beleszólni egy pár életében,h vállalnak e gyereket, illetve a meglévő gyerek mellé még egyet!

Egy gyerek felnevelése nem 2 ft..

Megsúgom nem úgy élek mint a tesod,de nem nagyon vágyom gyerekre,ha véletlenül mégis összejönne az 100% h nem lenne testvére!!

Szülj te 1-2-3 gyereket a tesod életébe meg ne szólj bele

2016. nov. 19. 18:32
 43/87 anonim ***** válasza:
93%

Na nekünk meg harmadik nem lett, mert én nőként semmi áron se akartam feladni a melóm, amit nemhogy szeretek, hanem imádok. És igen, majdhogynem ugyanolyan fontos mint a gyerekeim. .

Kedves kérdező, Nem kéne beleszólni tesódék életébe. Olyanon hüledezel amihez semmi közöd. Ha egy gyerekük se lenne, is az ő dolguk lenne. Ők tudják mennyit bírnak, vállalnak. És ha sógorodnak rossz volt egyedül, nyugodj, bele, ő figyelni fog, hogy az ő gyerekének legyen társasága, és tesó nélkül se érezz magát egykének. Legalábbis ez szokott lenni.

2016. nov. 19. 18:32
 44/87 anonim ***** válasza:
92%
És még terhes hasa is alig volt? Hát, ez egyenesen lesújtóan felháborító! Mindjárt elalélok itt lesújtottságomban... :").
2016. nov. 19. 18:48
 45/87 anonim ***** válasza:
89%
Anyádéknak is meg kellett volna állniuk nővérednél.
2016. nov. 19. 18:50
 46/87 anonim ***** válasza:
91%

En nem tespedek, de a gyerek lemondasokkal jar.

te nagyonhülye, ehhez értenek, ebben jók. Mondjanak le róla, mert te ezt mondod?

2016. nov. 19. 18:56
 47/87 anonim ***** válasza:
90%
ELárulod neklünk miért vagy ennyire irigy és rosszindulató a tesóddal szemben?
2016. nov. 19. 19:00
 48/87 anonim ***** válasza:
91%

Na most akkor, ha a tesód menne oda hozzád, hogy figyi, szerintem te állj meg egy gyereknél, mert qrvagáz, hogy csak potyogtatod majd a kölköket, pénzetek meg nincs csak parizerre, nyaralni nem voltatok 20 éve, és egymás kinőtt ruháját hordják majd úgyis, te meg úgy nézel ki, mint a felmosórongy, akkor ugye nem jönnél ide sírni, hogy a nővérem mekkora görény, hogy van képe beleszólni az életembe?

Nem mindegy, miért nem akarnak másodikat? Én se akarok, mert így tudok könnyen boldogulni, és felelősségteljesebbnek érzem magam, mint anyám, aki szült három gyereket egy kétszobás lakásba, aztán meg nonstop üvöltött velünk, mert sokba kerülünk és han gosak vagyunk. Neki is lemondásokkal járt a fene nagy gyerekvállalás.

2016. nov. 19. 21:51
 49/87 anonim ***** válasza:
75%
Csak tudnám, miért 68% az előttem szóló. Sosem fogom megérteni, mi alapján ítélnek itt a 8-12 éves hülyegyerekek.
2016. nov. 19. 23:55
 50/87 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor se normalis, hanem egynesen onzo es nagyon egoista dolog kajakert es veszelyes porokert maganyosan hagyni egy gyereket. Mindezt ugy hogy az egyik szulo sokat hangoztatta hogy mennyit szenvedett miatta. Legalabb par normalis kommentelo megerti.
2016. nov. 20. 04:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!