Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normalis viselkedes ez a...

Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?

Figyelt kérdés
Szoval a noveremek fanatikus sportolok. Minden nap konditerem, sulyzokat emelnek, porokat isznak, csirke, rizs stb. Mindkettem szemlyi edzok, versenyeznek is testepitesben illetve tesom bikini modellkent. Na most ezzel az a baj, hogy gyerekuk lett. Tesomnak alig volt terheshasa, annyira izmos a hasfala. Szoptatott, de csak fel evig, es ment is vissza edzeni. Ugyanugy issza a porokat, ugyanigy sulyzozik, versenyezni is akar meg. Es amin kiakadtam, hogy nem akarnak tobbgyereket, mert akkor nem lenne penz az eletmodjukra. De ez nem furi egy szulotol? Azert ne legyen testvere a gyereknek hogy ok mindennap csirket meg halat ehessenek?
2016. nov. 19. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
94%

Na jó, te tènyleg nem vagy normális.

Én sem akarok második gyereket, pont amiatt, hogy mèg több lemondással jàrna.

2016. nov. 20. 04:17
 52/87 anonim ***** válasza:
94%
Magányosan hagyni? Hát, te nem vagy normális! Az a gyerek talán sose fog bölcsibe, óvodába, iskolába, meg semmilyen közösségbe járni, ahol barátkozhat? Nézzél már szét a világban, mennyi embernek van problémája a testvérével! az, hogy van, egyáltalán nem jelent garanciát arra,hogy élete végéig lesz kire támaszkodnia, a barátait meg saját maga válogatja meg legalább...Az meg,hogy a szülők mire költenek szívesebben, az ő dolguk. Én sem akarok két gyereket, mert egy mellett még viszonylag jól élhetünk, egy gyerek is éppen elég lemondás és kötöttség, és bocs, nem vegetálással akarom tölteni az életemet, nem a túlélésre hajtok, hanem a minőségi életre! Úgy, ahogy nekünk jó! Ő talán beledumál abba, hogy te hogyan élsz?
2016. nov. 20. 06:12
 53/87 anonim ***** válasza:
94%

Azok a "veszélyes porok" valószínűleg proteinporok - magyarul fehérje. Az, ami a husikában van, meg a tojciban. Ami elengedhetetlenül fontos az izomfejlődéshez, de még ahhoz is, hogy a hajunk meg a körmünk szebb legyen (hiszen azok is fehérjéből épülnek fel).

Nagyon a húsos-csontos kérdésre hajaz ez is, hiánypótló ez a kérdés.

2016. nov. 20. 07:45
 54/87 anonim ***** válasza:
82%

A kérdésed és kommentjeid alapján egy elhízott, lestrapált többgyermekes családanyának képzellek el, lenőtt hajjal, igénytelenül, zéró nemi élettel. Aki borzasztóan féltékeny a nővére jó testére, karrierjére, pénzére, és talán még a férjére is. Ezért téged aztán 100 válaszoló sem győzne meg, pedig 1-2 hozzád hasonló nőn kívül mindenki téged tart irígynek. Nem tudsz mibe belekötni, ezért jössz a gyerektémával, amihez semmi közöd.

Végezetül: minden egyes mondatomat alátámasztja a kijelentésed, miszerint a gyerek lemondással jár. Tipikus takarózó szöveg arra, hogy miért nézel úgy ki mint egy lamantin...

2016. nov. 20. 09:42
 55/87 anonim ***** válasza:
87%
Nekem van testvérem, mégis mindig magányosnak éreztem magam. Egyébként sem kötelező több gyereket vállalni, én is csak egyet szeretnék, mert úgy érzem, kettőt már nem lennék képes tisztességesen felnevelni - annak az egynek viszont mindent meg tudnék adni. Szerintem tök normálisan gondolkodnak a tesódék, egyszerűen arról van szó, hogy karrieristák, de ettől még vágytak arra, hogy szülők legyenek. Nem mindenki képes feláldozni az egész életét a család oltárán. Ettől még lehetnek jó emberek és jó szülők.
2016. nov. 20. 11:38
 56/87 anonim ***** válasza:
74%

Irigy vagy a tesodra meg a sogorodra!

Majd te szülsz 1nél több gyereket...azt ennyi!

Bár anyádék helyébe a nővérednél megálltam volna,azaz téged nem szültelek volna meg!

Rosszindulatú vagy!!!

Neked mi a franc közöd van a nővéred életéhez?Attól hogy a nővéred a neved kuss..azaz kussolsz

2016. nov. 20. 11:51
 57/87 anonim ***** válasza:
5%

Érdekes, hogy ennyire egybehangzóak itt a kommentek. Szerintem is jobb, ha 2 gyerek van egy családban, mivel rengeteg kutatás bizonyította, hogy lelkileg és testileg is negatív hatásokkal jár egykének lenni.

Ettől függetlenül, ez egyéni döntés és nem érdemes beleszólni, vagy ítélkezni, van akinek nincs is pénze másodikra, a karrierjét inkább építené, mint, hogy még egy gyereket bevállaljon, stb., ezer oka lehet.

Amit viszont megértek kérdező, az a furcsa indoklás a testépítésről. Amikor az egyik barátnőm elmesélte, hogy ők 1 gyerekkel érzik magukat teljes családnak, akkor egyáltalán nem éreztem ezt az állítást negatívnak, ez az ő dolguk és fura lenne ha ebbe bárki beleszólna.

Az, hogy valaki a különböző gyúrós táplálékkiegészítői miatt nem vállal második gyereket, az minimum röhejesen hangzik, nem kellett volna ezt elmesélniük, jobb lett volna ha,csak annyit mondanak, amit a barátnőm mondott, hogy 1 gyerekkel érzik teljesnek a családot.

2016. nov. 20. 12:06
 58/87 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy pont attól félnek, hogy ilyen lenne valamelyik gyerek a másikkal mint te a nővéreddel. Mivel lesz jobb a családjuknak ha lesz a gyereknek egy testvére akit utál és a sógorod elveszíti az állását, mert nem tudják finanszírozni az "ördögtől való" porokat így nem tudja folytatni a munkáját.

Jaj, de mégis de jó lesz a gyereknek nyomorban felnőni és a (lehet, hogy rossz) testvérkéjével nem magáyosan a családsegítőbe járni!

2016. nov. 20. 12:50
 59/87 anonim ***** válasza:
89%

Bizony, normális viselkedés a tesódtól és a sógorodtól.

Tőled nem normális viselkedés, hogy úgy gondolod, beleszólhatsz más emberek életébe.

2016. nov. 20. 12:58
 60/87 anonim ***** válasza:
91%
Az ő viselkedésük - a tiéddel ellentétben - teljes mértékben normális.
2016. nov. 20. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!