Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normalis viselkedes ez a...

Normalis viselkedes ez a tesomtol es a sogoromtol?

Figyelt kérdés
Szoval a noveremek fanatikus sportolok. Minden nap konditerem, sulyzokat emelnek, porokat isznak, csirke, rizs stb. Mindkettem szemlyi edzok, versenyeznek is testepitesben illetve tesom bikini modellkent. Na most ezzel az a baj, hogy gyerekuk lett. Tesomnak alig volt terheshasa, annyira izmos a hasfala. Szoptatott, de csak fel evig, es ment is vissza edzeni. Ugyanugy issza a porokat, ugyanigy sulyzozik, versenyezni is akar meg. Es amin kiakadtam, hogy nem akarnak tobbgyereket, mert akkor nem lenne penz az eletmodjukra. De ez nem furi egy szulotol? Azert ne legyen testvere a gyereknek hogy ok mindennap csirket meg halat ehessenek?
2016. nov. 19. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
93%
nem szabad feladni azt az életet, amit szeretsz és amiben jó vagy, csak azért, hogy legyen egy testvére a gyereknek. értem, hogy a mi problémád, de nem jogos szerintem
2016. nov. 19. 15:26
 12/87 anonim ***** válasza:
94%

1. Az életük, az ő testük, az ő családjuk, jogukban áll úgy dönteni, ahogy akarnak. Véleményed lehet, beleszólásod nincs.

2. Gondolom nem ezért nincs kistestvér, csak neked nem kötik az orrodra.

Lehet, hogy ők úgy vállaltak gyereket, hogy majd kap idővel lakást, kocsit, fizetik a fősuliját, ki lesz nyalva a popsija is, és ezt gyereknek gond nélkül tudják biztosítani, kettőnek már nem. Csak ha ezt mondják, akkor abba kötsz bele.

3. Hidd el, hogy sokkal felelősségteljesebb szülő, aki egy gyereket vállal úgy, hogy mindene megvan, mint aki a "szívére hallgatva" összehoz egy focicsapatot, aztán ruhára sincs pénzük.

4. Ettől még lesz a gyereknek kivel játszani, lesznek barátai, unokatesói, csoporttársak, szomszédok, stb. Nem azt mondták, hogy egy elefántcsont toronyban nevelik majd fel tök egyedül.

Nekem meg erősen az az érzésem, hogy neked az fáj, hogy a tesód bikini modell, és nem az, hogy hány gyerekük van. :P

2016. nov. 19. 15:37
 13/87 anonim ***** válasza:
92%

Abba nem gondoltál bele, hogy nem kötelező több gyereket vállalni??

Ha nem akarnak másikat, akkor mért kellene nekik vállalni még egyet? Ha majd rád kerül a sor, és neked kedved lesz, akkor te majd szülsz többet, de ne akard már másra is ráerőltetni, ha nem akarnak. Az ő életük, ők fogják felnevelni, fizetni az iskoláztatást, kaját neki. Ha úgy látják, hogy nem tudnak másodikat vállalni, akkor ez a legjobb döntés tőlük, hogy egy nem két gyereknek nem élhető környezetben nem vállalnak kettőt, csak mert valakinek nem tetszik, hogy csak egy van.

Másrészt meg, ha nekik az az életük, hogy versenyezzenek, fitneszezzenek, akkor nem értem a gyerek miatt mért kéne feladniuk az álmaikat, életüket. Főleg, hogy ezzel is foglalkoznak.

A gyerekneveléssel teljesen összeférhető a dolog. Amúgy meg a gyereket viheti magával a terembe is. Ezzel meg nem árt neki, sőt! Emberek között lesz, jobban szocializálódik a gyerek, mint ha csak otthon ülne az anyuka, és nem mozdul ki a házból.

Az pedig teljesen egészséges, hogy egy izmos nőnek nincs akkora hasa, mint egy teltebbnek. Egy nádszálvékonynak sem lesz soha akkora hasa, mint egy 90 kilós nőnek.

Amúgy meg lehet, sőt biztos, hogy 1000x egészségesebb életmódot folytatnak, és egészségesebben étkeznek, mint te.

Ők azért dolgoznak, hogy versenyezzenek, és egy gyereket mindennel el tudjanak látni, amire szüksége. Mindenki a pénzért dolgozik, a megélhetésért. Tök mindegy, mi a munkája. Te is ugyanazért dolgozol.

És azt meg már hagy döntsék el ők, hogy mire áldozzák a pénzüket.

2016. nov. 19. 15:49
 14/87 anonim ***** válasza:
88%
Nincs pénzük eltartani mégegy gyereket, ezért nem is vállalnak. Mi ezzel a gond?
2016. nov. 19. 16:04
 15/87 anonim válasza:
9%
Én veled értek egyet, szülőnek lenni fontossabb és szebb dolog mint hogy jó testük legyen...
2016. nov. 19. 16:07
 16/87 anonim ***** válasza:
91%
Valami betegség ez hogy egyesek olyasmibe akarnak beledumálni amihez semmi közük sincs? Nem vállalnak másik gyereket? Az ő dolguk. Sportolnak még azután is hogy meglett a gyerek? Jól teszik. Attól hogy szülők lettek, még nem kell begubózni, meg beszűkült érdeklődésűnek lenni.
2016. nov. 19. 16:08
 17/87 anonim ***** válasza:
94%

Normális.

Miért baj, hogy nem volt nagy terheshasa? Ez nemcsak a sporttól függ. Van, akinek egyébként se lesz nagy, pedig semmit sem sportol.

Miért baj, hogy fél évig szoptatott "csak"? Van, aki még addig sem tud. Ettől még nem lesz valaki rossz anya.

Miért baj, hogy újra edz??? Ez a munkája. Akkor aki szül, soha többet ne dolgozzon, üljön otthon a négy fal között a gyerekkel?

Miért baj, hogy nem akarnak több gyereket? Sokan nem akarnak többet. És? Ez minden párnak a saját döntése, ami nagyon sok mindentől függ. Csak az a jó szülő, akinek sok gyereke lesz?

Szerintem ezt már te sarkítod, fordítod ki, hogy azért nem lesz gyerek, hogy csirkét, halat ehessenek.

Miért baj, ha így érzik anyagilag biztonságban? Szerintem inkább az a gáz, aki bevállal sok gyereket, aztán nem tudja normálisan felnevelni.

Szerintem a te viselkedések fura, nem tesódéké.

2016. nov. 19. 16:09
 18/87 anonim ***** válasza:
89%

Nos,

Valaki tesped egész nap a gép előtt , nem mozdul ki. Esetleg elmegy iskolába meg dolgozni.

Ellenben

Ők sportolnak, fontos az hogy fittek legyenek, de azért mégis úgy gondolták hogy 1 gyerek azért jó a kis családjuknak.

Az hogy nem akarnak több gyereket nem baj, ez az ő életük , egy életünk van és azt kell csinálni amit szeretünk.

Törődjenek azzal az egy gyerekkel jól és kész.

2016. nov. 19. 16:22
 19/87 anonim ***** válasza:
91%

Szerinted nem gáz, hogy mindenki vágja, hogy mennyire féltékeny és rosszindulatú vagy.

Remélem, az életben nem akarod ilyen hülyeségekkel tesódék ellen fordítani az embereket, családot, barátokat. Isten ments az ilyen rokonoktól.

2016. nov. 19. 16:24
 20/87 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem semmi közöd hozzá. Ráadásul jó esetben a gyerekük egy szerencsés kiskölyök, akinek nem besavanyodott szülei vannak, hanem olyanok, akiknek van olyan dolog az életükben, ami motiválja őket, amiben örömüket lelik. Jó esetben ráadásként egészségesen fog étkezni, ezt "sajátítja el", sportolni fog és nem szemét élelmiszerekkel telenyomva fog felcseperedni. Több hasonló módon élő családot ismerek, boldogak, szépek, egészségesek.

Gondolom a testvéredék nem kokszolnak, hanem fehérjeporokat, táplálékkiegészítőket isznak... Olvass kicsit utána, ezek nem ördögtől való dolgok. Talán irigykedés, gyűlölködés helyett, inkább beszélgess a tesóddal az életmódjáról, lehet van mit tanulnod tőle.

2016. nov. 19. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!