Ti az én helyembe mit tetetek volna?
Álomvilágban élsz. Nem fogtok tudni tartalmas életet biztosítani a gyerekeknek, maximum vegetálni fognak, ha szerencsétek lesz... Ki lesztek szolgáltatva azoknak, akik még mellettetek vannak, de ők sem lesznek képesek arra, hogy a végtelenségig finanszírozzanak titeket. Nagyon szép ez a sok klisé az anyaságról meg a szeretetről, amit felsoroltál, de ezektől nem fognak jóllakni a kicsik. Hiába lesz szakmád, 2 kisgyerekkel pályakezdőként senki se fog alkalmazni. Gondolom a pasid dolgozik és most igyekszik túlórákat vállalni, hogy ki tudjátok fizetni a kiságyakat, ruhákat, pelenkákat, stb.
Hogy ém mit csinálnék a helyedben? Az örökbeadás lehetőségét fontolgatnám igen erősen.
köszönöm hogy a baba élete melett voksoltál :)
2. nem tudom mit tettem volna, jó hogy támogatásod van , és betudod fejezni a sulit, próbálsz kitörni belőle!
nehéz, de sikerülni fog ha ilyen jó átlagod van :)
maradjatok együtt, olvastam itt már iyet, hogy 20-30 éve is ugyan ez történt a nővel, és eggyüt van még az gyerek apával :)
lesznek akiknek nem fog tetszeni, ne törődj vele, tudod: az erdőben a békáknak mászó versenyr rendeztek, és egy nyert csak, mert süket volt, nem halotta a többbi állatot : nem sikerül. légy te is ilyen :) (de azért ne béka, ember vagy, bocs hogy a báka hasonlatér)
sok boldogságot nektek, és sokáig a fiúval :)
Értem, hogy neked nem lényeg a helyesírás, csak tudod, az ember ilyenkor akaratlanul is alkot rólad egy képet. Például ha nem írod le a korod, azt hittem volna, hogy max 11 éves vagy (tisztelet a kivételnek, nem minden 11 éves ír és fogalmaz ilyen rosszul). Szóval olyan hatása van, mintha nem lenne benned túl sok értelem, és ez nem vet rád jó fényt egy ilyen témájú kérdésnél. Ha a sietség negatív hatással van a teljesítményedre, írj akkor, amikor van rá időd.
Ami a témát illeti: nagyon-nagyon szerencsésnek kell lenned, hogy ez jól sikerüljön.
Az egyik ismerősöm valami hasonlón esett át. Középsulis korában terhes lett, ezért otthagyta (igazából se az iskola, se a lány nem vesztett ezzel sokat, csak melegedni járt be) a vele egykorú barátjával együtt. Összeköltöztek, egy házban lakik most a barátjával és az anyjával. Az elején a barátja dolgozott, de mivel neki sincs túl sok esze, meg elég lusta is volt, otthagyta a munkáját. Most együtt nézik otthon a TV-t, miközben az anyja szépen neveli a gyerekét. Az a legnagyobb baja a lánynak, hogy nem mehet bulizni, mert a gyerekkel kell foglalkozni, na persze igazán ezt sem viszi túlzásba.
Szóval, készülj fel rá, hogy nagyon nehéz lesz, de te már nyilván döntöttél, és ha anyukád is így melletted áll, akkor nem teljesen összehozhatatlan a dolog, de megeshet, hogy sajnálni fogod ezeket az éveidet később. Csak azt remélem, hogy kitart ez a gyerekeim a legfontosabbak gondolat akkor is, mikor az összes barátnőd bulizni megy, és sorra posztolják ki az élményeiket az FB-n. Már a gyerekek érdekében is mondom, mert 15 év múlva ők sem azt akarják majd hallani tőled, hogy miattuk nem élhetted ki magad, mikor fiatal voltál.
Ha már megtörtént, akkor jobb, hogy nem vetetted el, de még jobb lett volna, ha nem hagyod megtörténni. Egy újabb eset, mikor egy gyereknek lesz gyereke...
Én mit tettem volna? 16 évesen nem estem volna teherbe (ha a gumi kiszakad, még mindig ott az esemény utáni. Volt ilyen).
A családoddal ne foglalkozz, nem érdemlik meg. Koncentrálj a tanulásra, aztán majd a gyerekekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!