Mit tennétek a helyembe hosszu?
Üdv mindenkinek. Biztos vagyok hogy aki veszi a fàradtsàgot elolvasni néhàny embernél majd kiveri a biztositékot.
szoval van 2 gyermekem. Terhes lettem a 3. Babàval. Nos a helyzet az hogy valojàban nem is akartunk többet a pàrommal. Amugy sem egy minta apuka szereti őket de ràm bizza.
Most 34, hetes terhes vagyok. És semnit nem mozdit nem beszélünk a kicsiről sem. Akàrhànyszor felhozom hibàs vagyok stb. A kisàgy nincs meg szinte semmi a babàbak. Ithonra nem ad pénzt mostanàba elmegy inkàbb. Jövő héten is elutazik nondvàn munkaügybe.
Tényleg màr a vége fele jàrok és pont most megy. Mintha szàndékosan csinàlnà. Pont igy kicsikarva azt hogy nem akarta a babát. Mondtam neki ha nem változtat elmegyek.
Soszor megfordul a fejembe hogy lemondok a babàrol ujra munka stb. Hiszen még a nevére sem vette. Viszont az enyém és inkàbb rola kéne lemomdani hiszen màr ugyis megtette ő is. Zsarol jogy kirak engem a kicsiktől. Mit tegyek kérek tanàcsot. Mert nem tudom tényleg. Egyedül egy babàval meg két kicsivel....
Az oké, hogy a szex élvezetes. De könyörgöm, ne legyen már meglepetés a terhesség, ha az ember aktív nemi életet él! És tudjuk, hogy egyetlen fogamzásgátlás sem 100%-os.
Az egész történetben a gyerekeket sajnálom.
Erre mit lehet tanácsolni?
Edd meg amit főztél!
Kezdve onnan, hogy a védekezés két ember felelőssége, közös döntés az is, hogy mit használtok, és közös a teher is, ha becsúszik a baba.
Amennyiben ennyire nem akartátok, nem is értem, hogy miért nem vetetted el, főleg hogy ahogy olvasom, anyagilag se álltok jól.
A párod is pont úgy hibás, elvégre ő is húzhatott volna gumit a fa..ára.
Olyan nincs, hogy nem lehet vele beszélni, de azt hiszem, itt erre nincs is szükség.
Egyértelmű a szitu:
Nem akart gyereket, nem akarta hogy megtartsátok, nem akar anyagilag támogatni, nem fog segíteni a nevelésében, nem vásárol neki semmit, és nem áll melletted.
Inkább elmegy otthonról, hogy ne is lásson titeket.
Magyarán ez a kapcsolat halott.
Házasok vagytok?
Tőle van mindhárom gyerek?
Ettől függően be kell adni a válást, fizeti a gyerektartást, te pedig keresel egy lakhatási lehetőséget a kicsikkel.
A GYED, a családi pótlék, az adókedvezmény és a gyerektartás már elég, hogy egy olcsó, kis albérletben meg tudjátok húzni magatok, és idővel javítani tudsz a körülményeken.
Azzal tisztában kell lenned, hogy ha akar, ki fog rakni, időben oldd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!