Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? /kicsit hosszú/
Lehet, hogy nem jól tudom, de egy lány , ha tetszik neki egy fiú, akkor elkezd vele járni. Ha egy idő után úgy gondolják, hogy jó együtt, talán szeretkeznek is. Nem játszanak egymással, mert az a ribiskedés.
És hogy kinek higgy? Hát a saját józan paraszti eszednek.
Váltogatja a barátnőit? Mi a garancia, hogy téged nem vált le? Az, hogy hosszabb ideig jársz vele. Ha képes várni, akkor lehet, hogy igazat mond, ha nem, hát felejtős.
De szerintem ha egy lány ilyeneket irkál, hogy nem "BASZ ÁT", az nem olyan hogy gondot okozna neki, ha át b szák.
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Valahogy most bennem van a kíváncsiság is és az is, hogy hátha megváltozna.Van benne kihívás egyszerűen, talán ez fogott meg benne.
4-es én is valahogy így gondoltam, hogy ha annyira megakar kapni akkor teperjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!