Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ő mit érezhet? és most mit csináljak? /hosszú de nagyon sürgős kérlek adjatok tanácsot/
Na tehát.. van egy fiú akit nagyon szeretek és vonzódom hozzá.
jártunk már 3-szor.
az elsőnek szerintem ő indult neki jobban mivel két nap ismertség után jöttünk össze. az egy hétig tartott mert nem volt meg az a bizalom ami kellett és volt egy kavarás h ő lefogdosta a volt barátnőjét és persze azoknak hittem akik kavartak. :(
És nem hittem el a fiúnak el is küldtem a pics*ba.. Aztán pedig kiderült h Romániába volt egész héten (szünet volt)
szóval nem fogdoshatta le a csajt.
Ezek után én bocsánatot kértem tőle és mentem utána de őt már ez nem érdekelte..Én egy hétre rá kavargattam egy fiúval mert úgy éreztem nem érdeklem már és azt hittem így túl lépek rajta. Aztán volt olyan mocsok hogy felszedte egyik barátnőmet. (Mondjuk barátnőm annál nagyobb féreg volt) .. egészen 1 hónapig jártak az az 1 hónap pedig szenvedés volt nekem.. ://
aztán pedig jöttek mondani egy csomóan h szakít barátnőmmel mert engem szeret nem őt.
Aztán aznap mikor szakított a barátnőmmel megkérdezte tőlem h akkor újra kezdjük-e. Én húztam két napot és utána belementem.
De szakítottunk vagyis akkor még nem is szakítottunk de én úgy vettem pedig ha nem mondtam volna mindenkinek azt akkor lehet még mindig együtt lennénk. (3 napig jártunk ekkor)
Utána következő héten facebook-on még beszéltünk az érzésekről.. :|:|
hogy mit is érzek én és ő. Akkor azt hittem, hogy beleszerettem. PEDIG EGÉSZEN EDDIG NEM VOLT SZERELEM AMIT ÉREZTEM!
Majd csak utána hogy lett egy új barátnője aki nagyon szép és csinos na akkor azt hittem egy világ dől össze bennem de azon hamar túlléptem mert még haragudtam rá meg úgy voltam vele ha tényleg szeretett akkor nem felejthetett el ilyen hamar.. Aztán mikor azzal a csajjal járt elkezdtünk webcamozni skype-on.
És olyanokat mondott h még szeret engem meg ilyenek.
de erre rá 3 napra jól összevesztünk mert mondtam ha nincs az a másik csaj jó vagyok én hagyjon békén és azt mondta h igazam van..
és utána voltunk jóba is. míg azzal a csajjal járt csomószor lefogdosott.
utána szakított a csajjal én megtudtam és örültem és mondta nekem egyik haverja h beszél Patrikkal velem kapcsolatban. Este rám írt Patrik h hagyjam békén meg ilyenek. jólvan hagytam..
de utána kezdődtek a fogdosós dolgok.
Mge írt fészen is meg minden.
Aztán végleg szakítottak a csajjal.
Utána jöttek olyan hírek h egy másik csajba nagyon szerelmes. És egyszer nekem is bevallotta meg barátnőmnek is.
de pár napja azt mondja nem szereti. Nekem írkálta h szeret meg ilyenek.
mert most egy hónapja mindennap kamozunk skype-on de féltékenykedik a fiú haverjaimra és így tegnap előtt minden kijött belőlem és nagyot veszekedtem vele. Ha ebben az egy hónapban összevesztünk mindig keresett és bocsánatot kért. De most nem teszi.. és nem is lenne elég azt szeretném ha megmagyarázná a dolgokat de ennek ellenére rohadtul hiányzik.:'( mit csináljak?
amúgy volt h kimentem vele sportpályára. és ahogy ültünk fogta a kezem /de nem jártunk/ szóval jól esett:)
most én kerültem a ló másik oldalára mert most van az hogy szeretem és szenvedek h nem lehet az enyém.
és elfelejtettem oda tenni h jártunk harmadjára is de azt úgy érzem csak ráerőszakolták a haverjai és az nem is tartott sokáig csak 1 napig
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!