Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? . úgy érzem átvertek. Egy újabb hülye kérdés de most nincs kitől tanácsot kérjek. Előre is bocsi mindenkitől. Kicsit hosszú de nem nagyon.
Az ilyen nem barát, csak kihasznál téged. Pont ezt akarja, hogy magadat érezd bűnösnek, olyasmiért, amiről nem tehetsz.
Ő tipikusan olyan pasi, aki nem képes barátságban lenni egy csajjal, mert egyből a legkisebb jófejségedre is azt mondja, hogy "jeleket küldtél" neki.
Mellesleg ha meg akar valamit, azt sem kerülő úton kellene elintézni, hogy cseszeget, hogy összejön valakivel. Ha csaj lennék, messze elkerülném az ilyen fazonokat. Az egyenes embereket jobban bírom.
Meg mi az, hogy nem akart rád várni? Basszus, akkor miért nem lépett?
velem is ezt csinálta.
küldött egy képet róla és a barátnőjéről.mondtam neki nem szimpi a lány .szakított vele.aztán rávett hogy elhagyjam a barátom.és ott voltunk és ő szerelmet vallott én időt kértem(1 nap volt),hogy átgondoljam.másnapra közölte hogy ő nem fog rám várni.és miért adtam jeleket ha nem érdeklem.kérdeztem milyen jeleket? hát a féltékenykedést a barátnőjéről.
megmondtam neki hogy velem nem játszik.tedd te is ezt.ha akarsz tőle valamit mond el neki.ha nem küldd el őt a francba.
én ezt tettem.összejöttem a volt barátommal és nem sokára 1 éves házasok vagyunk:)
soksikert!
Mekkora egy balf@sz! Mi az,hogy nem fogja hagyni??? Azt nem ő dönti el, hogy akarsz-e vele barátkozni. Húúú, bocs, ezen most nagyon felhúztam magam.
Remélem, nem fenyegetett meg, vagy nem érzed magad fenyegetve a jelenlétében. Hagyd a pasit; önző disznó. Nem vagy hibás semmiben, gondolj erre.
Sok szerencsét!
Párdon,pontosítanék....én azt mondtam,hogy nem a két szép szemedért szerettem beléd,hanem a személyiséged miatt....mit mondtam a legelsõ hónapokban?Hogy szórakoztatsz és melletted boldog voltam...ezért szerettem beléd...viszont miattad!,mert tudtam,hgoy ezt nem szabad,próbáltam volna leküzdeni ezt az érzést,titkoltam,hátha sikerül...de amikor sikerült volna,akkor küldtél mindig jeleket...azért az én szemszögömbõl is érdemes megnézni a dolgokat...én szeretlek,enyni biztos...a többi számomra lényegtelen...és nem,nem fenyegettem meg XD...nem vagyoksem pszichopata sem õrült,hanem csak egy hülye,16 éves srác,aki ilyen fura slamasztikába keveredett...itt az én nézõpontom...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!