Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Előre is bocs mindenkitől, ez...

Előre is bocs mindenkitől, ez a kérdés is egy hülyeség a sok közül, de engem mégis érdekel: Nálatok kiket szoktak "megfürdetni"? (természetesen hóban)

Figyelt kérdés

-Mindenkit egyaránt;

-Szép lányokat;

-Ronda lányokat;

-Ronda fiúkat;

-Szép fiúkat?

Tudom hogy alapjában értelmetlen kérdés.Csak azért gondoltam hogy megkérdezzem,mert nálunk kialakult egy olyan dolog,hogy a valójában (nem az agyonsminkelt) szép csajokat viszik le fürdeni...És a tényleg gyökér/visszamaradott fiúkat.

De lehet hogy csak én látom így,ti mit gondoltok?

2010. dec. 3. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálunk a népszerű lányokat vitték le.

Megjegyzem, én sosem tartoztam közéjük:)

2010. dec. 3. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Aki épp közelebb van:) Lehet fiú, lány, ronda, szép, népszerű vagy nem tökmindegy csak vizes legyen :)
2010. dec. 3. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
21%

Hát úgy általában mindenkit.

De legtöbbször a népszerűbb/szebb lányokat [2legjobb barátnőm, én, meg egy másik csaj], meg az osztály bu.iját... :D

13/L

2010. dec. 3. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőmet és engem. Mert a fiúk szerint ez néphagyomány. Tényleg?
2010. dec. 3. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk minden lányt

fiúkat nem nagyon de idén betiltották meg amúgy is hülyeség volt

14/F

2010. dec. 3. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Elég gyerekes dolog...

14/F

2010. dec. 3. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

1.Miért gyerekes?

2.gyerekek vagyunk még :)

Mi mindenkit megfürdetünk akit cak tudunk..így barátnőmmel mi is jócskán kapunk hazafelé szaladni kell ha nem akarsz vízes lenni.

Alig várom,hogy leesen egy jó nagy adag hó.

Szerintem tök jó buli,bár aki alapból negatívan áll hozzá az csak ünneprontó.

Teszem hozzá aki már kábé bőgni akar,hogy megfürdetnénk azt hagyjuk a csudába,de hál'istennek nálunk a többség szeret hülyülni és nem durvulnak el (annyira)

Egyébként meg hü.lyeség,hogy a 'szebb' lányokat,mert kinek mi a szép és elég beképzeltnek tűnik,hogy "én szép vagyok és engem mindig emgfürdetnek" szerintem aki tud hülyülni és viccelődős annak nem okoz gondod egy kis fürdés.

Ezt még elmesélem :D :

Tavaly ,mikor először! leesett a hó és barátnőmmel beléptünk a suliba kb 10 haver a nyakunkba ugrott ,hogy végre ők hamarabb megetettek minket,mint mi őket,bár utánna megbánták,de nagyon jó poén volt, és örök emlék,hogy hogy szakadtunk magunkon :D:D:"DD

2010. dec. 3. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!