Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy mar unalmas ez a kerdes, de?
"Vagy ha mindkét fél a saját neméhez vonzódik"
Igaz, ebben van logika.:D
jah
én meg is szoptam, mert két lánnyal, akikkel haverok voltunk
elég hülye szerelmi háromszög alakult ki
ugyanis én az egyik lányba voltam szerelmes, ő viszont belém nem, viszotn a másik lány meg belémvolt szerelmes
hagyjuk, sz@rügy
Friss ismeretség esetén lehetetlen, mert úgy is csak felületesen fogjátok egymást megismerni. Az igazi fiú-lány barátságot a kutya-macska barátsághoz lehet hasonlítani: csak akkor működik, ha kb születésüktől kezdve együtt vannak.
Igazi régi barátságból pedig nem tudsz már szerelmet csiholni, ez tapasztalat.
szerintem létezik!! nekem mindig voltak és lesznek hímnemű barátaim
volt aki többet akart,de idővel elmúlt ez az érzése...
volt aki sosem akart többet,viszont jókat kocsmáztunk:))
volt akit fél éves korom óta ismerek:))
mára szét széledtünk,de tartjuk a kapcsolatot ha nem is napi szinten
Utolsó: Hihetetlenül naív vagy... Nem múlik az csak úgy el.. Minden srác többet akar, még ha azt is mondja, hogy már nem...
Kicsit nölj fel.. a való világ nem rózsaszín :)
számomra nincs. olyan csajjal nem érzem jól magam akit csúnyának ,bénának ,vagy egyszerűen kisebbnek,kevesebbnek tartom magamnál..
viszont olyannal akire felnézek ,aki teli van életkedvel , én érzem kevésnek magam.. magyarul nincs langyos víz csak jéghideg vagy forró..
az utóbbiba bele tudnék szeretni ,de nem érzem elégnek magam hozzá ,ezért ő sem tekint rám többnek mint barát, de én viszont szeretném ha több lenne, nos EZÉRT NINCS FIÚ ÉS LÁNY BARÁTSÁG :D:D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!