Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (unalmas kérdés tudom)
Nem lehetsz.
És azért marad el,mert idegeskedsz a dolgon,és ha ideges vagy,akkor elcsúszhat.
Csak úgy elélvezett a nagyvilágba? Került hozzád sperma? Került a hüvelyedbe sperma? Került akárhova is hozzád?
Akkor? Mitől félsz?
Ez olyan, minthogyha maszturbáltál volna, és megkérdezed, lehetsz-e terhes.
Leírásod szerint, hozzád, nem került sperma, sem szádba, sem egyik nyílásodba sem, akkor meg mit izgulsz?!
Komolyan, hány éves vagy te?! 12? Hetedikben, vagy nyolcadikban az a biológia tananyag, hogy megtanítják a szaporodást. Kilencedikben pedig még részletesebben. Vagy csapj fel egy könyvet, van nagyon sok felvilágosító könyv. Esetleg kérdezz meg egy felnőttet. Szerintem akárki szívesen elmondaná neked a gyereknemzés folyamatát.
De azért mégis... Ha ennyire félsz, akkor menj el nőgyógyászhoz, szerintem ő is szívesen elmondana neked dolgokat, és nem mellesleg írna fel fogamzásgátlót, hogy nehogy megtörténjen valami...
És kihagytam. Az előnedvek sem okozhatnak olyan sok gondod, hogy terhes lehetsz.... Ne izgulj ;)
(Előző)
*észrevétel:
"szexelni még nem akarok"
Már azt teszed. Mert az orális szex, az ugye mint ahogy a neve is mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!