Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, h 1000 ilyen kérdés van, de lehetek terhes a következő esetben? (lent)
Párommal 1 hónapja kb. szeretkeztünk GUMIVAL. Aztán kivette mielőtt elélvezett (gumiba élvezett el, nem volt lyukas semmi). Aztán 1 óra múlva ismét megkívántuk egymást, de csak 'tapi' volt, illetve kicsit odarakta a péniszét a puncimhoz, de nem hatolt be, utána megujjazott. Ha lett volna még némi sperma a péniszén, az így terhességet okozhat? (azalatt az 1 óra alatt volt kézmosás, felöltözés stb.)
Kb. rá 1 hétre megjött, elég erős vérzésem volt, mint szokott.
Most 3-4 napja hányingerem van gyakran és némi hasalji fájás.
Így lehetek terhes?
Tudom orvoshoz kellene mennem vagy tesztet venni, de még 2-3 napig sajnos nem tudok sehová elmenni, lakhelyemen nem kapható.
Egyrészt. Ha erős vérzésed volt, akkor nem vagy terhes.
Másrészt. Attól mert odarakja a puncidhoz esetleg a frakát miután elment, nem lesz terhes. Nem tud magától felúszni. És még az ujja sem elég hosszú ahhoz hogy feltolja. Nem véletlenül spriccelnek mikor elmennek. Így tudják eléggé feljutattni.
Kaparjátok ki kanállal mielőtt eldurvulna a helyzet!!!
(Bocs Szikee de más nem jutott eszembe) lvl.1
2 évig szexeltem megszakítással. Nem lett bajom!
első voltam
ohh :(
ebben az esetben:
SZARNI LEHET?! lvl.3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!