Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na az a helyzet, hogy van barátnőm viszont tetszik egy
lány. Nagyon is! A kérdés a következő (? ) :
Figyelt kérdés
Az egyetemen évfolyamtársak vagyunk!Nagyon megtetszett külsőleg, mert nagyon szép és okos lány és kellemes a társasága!Szoktunk msnezni, először én irtam neki mindig kérdeztem tőle pár dolgot, tehát próbáltam jobban megismerni! suliban is utána kialakult a beszélőviszony köztünk! Egy idő után nem irtam neki msne, kíváncsi voltam, hogy ugyan ir-e nekem! És néha rámirt, megkérdezett pár dolgot, hogy néztem e azt a műsort, meg kért segitséget egy feladatban utána megköszönte és rakott egy szivet nekem, ami nagyon jól esett bár nem tudom, hogy jelent-e valamit! Azonban mikor megtudta, hogy van b.nőm kevesebbet ir, sőt majdnem hogy semennyit! Kicsit arogáns lány, beképzelt magára, de nem mutassa ki annyira feltünően viszont és észrevettem, mert jobban megismertem! Az egyetemen is azzal csesztettek, hogy új évfolyamkapcsolat szálingózik, már mindenki észrevette hogy tetszik nekem, szerintem ő is, de nem viselkedett velem ellentétesen ugyanúgy ragált és viszonyult hozzám, mint az előtt! Mit tennétek a helymbe...válaszokat várok! hozzáteszem van tapasztalatom már, mert sok barátnőm volt (igaz ez nem számit annyit) csak hozzátettem! kérek pár tanácsot, vagy kioktatást, vagy valamit?! köszönöm...:)
Hát figyelj, ha kimutassa, akkor ott nincsen mit tenni. Mutassad neki te is ki, és akkor jó lesz mindkettőtöknek egyszerre. A jelenlegi barátnődet pedig tedd talajtápvízre, ésazonbanaztán kialakulhat majd valami fergeteges dolog ebből az aktuális dologból. Sok jót kívánok neked még.
2010. jún. 10. 01:09
2/24 anonim válasza:
Van barátnőd... szerintem először magadban döntsd el, hogy akarsz e még a jelenlegi barátnőddel lenni, vagy már kicsit elhidegültél tőle, mert akkor felesleges a kapcsolat...
Utána kezdeményezz a lánynál, mert szerintem bejössz neki...
2010. jún. 10. 01:14
3/24 A kérdező kommentje:
Ok köszi az eddigi válaszokat...3. válaszoló: nem igazán erre gondoltam, de neked is kösz!:D
2010. jún. 10. 01:34
4/24 anonim válasza:
Biztos nem bölcsész vagy ha az arrogánst egy r-el írtad:D Mindenesetre furcsa hogy egyetemista vagy, mert eléggé gyerekes dolog két vasat tartani a tűzben (nem mintha egyes "érett" felnőttek nem játszanák ezt. Nos én azt ajánlom Neked, hogy ha lesz valami egyetemi buli, (vizsgaidőszak után tuti) kérdezd meg megy e menj el Te is, és kérdezd meg tőle bejössz e neki kezdene e Veled valamit ha nem lenne barátnőd. De mielőtt összejönnétek, a mostani barátnőddel szakíts... Szívecskét amúgy a lányok fűnek fának írnak msn-en nem jelent semmit:P
Ja, még valami: a beképzelt és arrogáns lányok hosszú távon nem éppen az álomkapcsolat kategóriába tartoznak.
Gondold mielőtt otthagysz egy stabil kapcsolatot.
2010. jún. 10. 01:47
5/24 anonim válasza:
át szót kihagytam
2010. jún. 10. 01:48
6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is...tényleg nem bölcsész vagyok, hanem közgazdász, de attól még véletlenül hiábztam el az arrogáns szót! Nem tartok 2 vasat a tűzben, mert szerintem 2 vasat tartani a tűzben nem ezt jelenti, hanem azt hogy pl. 2 lánnyal létesítesz kapcsolatot és egyszer az egyiknek igérgetsz, egyszer pedig a másiknak és szerintem ez még messze áll attól! Abban igazat adok, hogy nem szeretné magát lekötni, mert ez látszik is rajta, tehát ez nagyon jó hozzászólás volt! Köszönöm neked is!:)
2010. jún. 10. 01:57
7/24 A kérdező kommentje:
hibáztam*
2010. jún. 10. 01:58
8/24 A kérdező kommentje:
Ja és a szívre azért írtam oda, hogy nem tudom mennyi jelentősége van, de hát jól esett attól még! És ebben is igazat adok... küldenek fűnek, fának!:D
2010. jún. 10. 02:00
9/24 anonim válasza:
Velem is ezt csinálta a pasim, ott is hagyott a végén a másik csajért. Neked legyen annyi gerinced, hogy előtte szakítasz a barátnőddel, mielőtt másra pazarlod a figyelmet, ami perpill még őt illetné...
2010. jún. 10. 03:11
10/24 A kérdező kommentje:
Figyelj az nem bűn, ha megtetszik más... csak nem szabad megbántani a barátnődet, ami alatt azt értem, hogy nem kell megcsalni, mert nem érdemli meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!