Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na az a helyzet, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na az a helyzet, hogy van barátnőm viszont tetszik egy lány. Nagyon is! A kérdés a következő (? ) :

Figyelt kérdés
Az egyetemen évfolyamtársak vagyunk!Nagyon megtetszett külsőleg, mert nagyon szép és okos lány és kellemes a társasága!Szoktunk msnezni, először én irtam neki mindig kérdeztem tőle pár dolgot, tehát próbáltam jobban megismerni! suliban is utána kialakult a beszélőviszony köztünk! Egy idő után nem irtam neki msne, kíváncsi voltam, hogy ugyan ir-e nekem! És néha rámirt, megkérdezett pár dolgot, hogy néztem e azt a műsort, meg kért segitséget egy feladatban utána megköszönte és rakott egy szivet nekem, ami nagyon jól esett bár nem tudom, hogy jelent-e valamit! Azonban mikor megtudta, hogy van b.nőm kevesebbet ir, sőt majdnem hogy semennyit! Kicsit arogáns lány, beképzelt magára, de nem mutassa ki annyira feltünően viszont és észrevettem, mert jobban megismertem! Az egyetemen is azzal csesztettek, hogy új évfolyamkapcsolat szálingózik, már mindenki észrevette hogy tetszik nekem, szerintem ő is, de nem viselkedett velem ellentétesen ugyanúgy ragált és viszonyult hozzám, mint az előtt! Mit tennétek a helymbe...válaszokat várok! hozzáteszem van tapasztalatom már, mert sok barátnőm volt (igaz ez nem számit annyit) csak hozzátettem! kérek pár tanácsot, vagy kioktatást, vagy valamit?! köszönöm...:)
2010. jún. 10. 01:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
elsö valaszolo, nagyon jo. eljen a magyar felsöoktatas! buliiiiiiiiiii
2010. jún. 10. 03:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem mutassad meg neki a tűzben tartott vasat.
2010. jún. 10. 05:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Na az a helyzet, hogy akkor most mit is akarsz te ettől a csajtól valójában ??? Van barátnőd és megtetszett, ez mind ok, nem akarsz két vasat tartani a tűzben,mert azt írod nem szédíted mind kettőt egyszerre speciel csak a bartátnőd, de ezt sem mondhatni, mert én tényleg nem tudom mit is akarsz az arogáns leányzótól?Szimplán csak tetszik és jó a társasága és jó érzés , hogy ez kölcsönös, vagy többet akarsz ??? Ha többet akarsz szakíts a barátnőddel és hajts a másikra ! DE ha marad a barátnőd és csak akkor dobod , ha a másik összejön, ha meg nem jön össze akkor marad akkor egy gerintelen vagy már bocsika !!!
2010. jún. 10. 08:15
 14/24 anonim ***** válasza:

Tökegyszerű a helyzet:

az új csaj egy normális nő, aki nem nyúlja le más pasiját.

Tehát:

1. szakítasz a barátnőddel mert láthatóan bele már nem akarsz feccölni energiát

2. elmondod az új csajnak h dobtad a barátnőd

3. összejöttök

2010. jún. 10. 08:38
 15/24 anonim ***** válasza:
mielőtt összejöttök, szakíts a barátnőddel
2010. jún. 10. 08:47
 16/24 anonim ***** válasza:

remélem, hogy a következő fog történni veled:

1. a barátnőd megtudja, hogy más csajnak csapod a szelet, ezért elhagy

2. összejössz a másik lánnyal

3. a másik lány elhagy, egy másik fiúért...

na csók...

2010. jún. 10. 10:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló... szerintem rád az a szó, hogy beképzelt édeskevés! Nem jövőbelátást kértem, hanem pár ésszerű hozzászólást, amit meg is kaptam a többiektől nagyrészt és meg is köszönöm szépen nekik!
2010. jún. 10. 11:59
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem beképzelt egyáltalán , reálisan látja a dolgokat, valószínűleg azért reagált így, mert ez baromira nem fer,amit a barátnőddel teszel !!!Miért nem szakítasz vele és irány a másik csaj ?! Vagy ahogy már írta vki azért, mert nem vagy biztos a másikban , hogy kellesz neki akkor marad a barátnő ?! mert nagyon úgy néz ki, hogy ez a felállás ! Velem is csinálták ezt, és úgy járt az illeti, mint ahogy a legutolsó leírta !!!!
2010. jún. 10. 12:12
 19/24 A kérdező kommentje:
Ok akkor ő a relista...legyen! viszont, nem mondtam, hogy kell a lány, csak azt, hogy tetszik...arról senki sem tgehet, hogy valaki megtetszik neki! A barátnőmet, meg szeretem, régóta együtt vagyunk! Majd azt teszem, amit jónak látok és ügyelek arra is hogy ne bántsak meg senkit sem!
2010. jún. 10. 13:18
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem meg ha igazán szeretnéd a barátnődet, akkor nem más csajról fantáziálgatnál...azért írtam olyan, szerinted beképzelt, választ, mert ha emiatt a lány miatt nem hagyod el a barátnődet, csak idő kérdése, és jön egy lány aki miatt otthagyod....ez amolyan 'ha ló nincs jó a szamár is' hozzáállás, és ez szerintem nem tisztességes a barátnőddel szemben, akit állítólag szeretsz...
2010. jún. 10. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!