Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na az a helyzet, hogy van barátnőm viszont tetszik egy lány. Nagyon is! A kérdés a következő (? ) :
Nem lehet , hogy azért tudsz a leányzóval jobban elbeszélgetni,mert egy suliba jártok , ugye ugyanazt tanuljátok és adott a közös téma ! azt írtad még csak ismerkedsz vele , próbálod megismerni, gondolom nem egyből az élet nagy dolgai érdekelnek vele kapcsolatban, hanem kézenfekvő, hogy a suli sokszor közös téma !
Biztos a barátnőd ehhez a témához nem tud hozzá szólni, de próbáj vele közös témákat keresni, amiben ő is otthon van, amit közösen szerettek stb
de szerintem itt már rég nem arról van szó, hogy sajnálatos nem találsz közös témát a barátnőddel!
Megtetszett ez a leányka, vonz vmi benne és élvezed hogy ő is mutat vmi ilyesmit és ez bizony előbb -utóbb... ha persze a leányka nem csak húzza a fejed !!
Nem tudom a barátnőd mit tanul , hány éves, de voltam hasonló helyzetben az eset annak részében, hogy a barátnődk helyében voltam és nem működött egy idő után , mert a srác is közgázra járt én még középsuli , más lett az érdeklődési köre, és igen megismerkedett hasonló "kaliberű" lányokkal és eltávolodtunk , igaz szerettük egymást , de nem tehetett senki róla, hogy volt köztünk majdnem 4 év, és az azért sok volt sztem !
Én csak egyet tanácsolok, ha nem működik mond meg a barátnődnek és kész ! Ha szereted akkor keressetek közös témát, beszéljetek sokat és idővel kiderül !
Szerintem hallgas a szivedre és ugy cselekedj!
De mindenképp mond meg a barátnödnek hogy van egy másik lány is aki nagyon is tetszik! Amugy ez tényleg nem szerelem,nem lehet hogy csak megszokásból vagy vele?
Aztán majd irj hogy döntöttél! Csak okossan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!