Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na az a helyzet, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na az a helyzet, hogy van barátnőm viszont tetszik egy lány. Nagyon is! A kérdés a következő (? ) :

Figyelt kérdés
Az egyetemen évfolyamtársak vagyunk!Nagyon megtetszett külsőleg, mert nagyon szép és okos lány és kellemes a társasága!Szoktunk msnezni, először én irtam neki mindig kérdeztem tőle pár dolgot, tehát próbáltam jobban megismerni! suliban is utána kialakult a beszélőviszony köztünk! Egy idő után nem irtam neki msne, kíváncsi voltam, hogy ugyan ir-e nekem! És néha rámirt, megkérdezett pár dolgot, hogy néztem e azt a műsort, meg kért segitséget egy feladatban utána megköszönte és rakott egy szivet nekem, ami nagyon jól esett bár nem tudom, hogy jelent-e valamit! Azonban mikor megtudta, hogy van b.nőm kevesebbet ir, sőt majdnem hogy semennyit! Kicsit arogáns lány, beképzelt magára, de nem mutassa ki annyira feltünően viszont és észrevettem, mert jobban megismertem! Az egyetemen is azzal csesztettek, hogy új évfolyamkapcsolat szálingózik, már mindenki észrevette hogy tetszik nekem, szerintem ő is, de nem viselkedett velem ellentétesen ugyanúgy ragált és viszonyult hozzám, mint az előtt! Mit tennétek a helymbe...válaszokat várok! hozzáteszem van tapasztalatom már, mert sok barátnőm volt (igaz ez nem számit annyit) csak hozzátettem! kérek pár tanácsot, vagy kioktatást, vagy valamit?! köszönöm...:)
2010. jún. 10. 01:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem fantáziálgatok...csak sokkal jobban eltudok vele beszélgetni, mint a saját barátnőmmel és ez sajnos szomorú!
2010. jún. 11. 00:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet , hogy azért tudsz a leányzóval jobban elbeszélgetni,mert egy suliba jártok , ugye ugyanazt tanuljátok és adott a közös téma ! azt írtad még csak ismerkedsz vele , próbálod megismerni, gondolom nem egyből az élet nagy dolgai érdekelnek vele kapcsolatban, hanem kézenfekvő, hogy a suli sokszor közös téma !

Biztos a barátnőd ehhez a témához nem tud hozzá szólni, de próbáj vele közös témákat keresni, amiben ő is otthon van, amit közösen szerettek stb

de szerintem itt már rég nem arról van szó, hogy sajnálatos nem találsz közös témát a barátnőddel!

Megtetszett ez a leányka, vonz vmi benne és élvezed hogy ő is mutat vmi ilyesmit és ez bizony előbb -utóbb... ha persze a leányka nem csak húzza a fejed !!

Nem tudom a barátnőd mit tanul , hány éves, de voltam hasonló helyzetben az eset annak részében, hogy a barátnődk helyében voltam és nem működött egy idő után , mert a srác is közgázra járt én még középsuli , más lett az érdeklődési köre, és igen megismerkedett hasonló "kaliberű" lányokkal és eltávolodtunk , igaz szerettük egymást , de nem tehetett senki róla, hogy volt köztünk majdnem 4 év, és az azért sok volt sztem !

Én csak egyet tanácsolok, ha nem működik mond meg a barátnődnek és kész ! Ha szereted akkor keressetek közös témát, beszéljetek sokat és idővel kiderül !

2010. jún. 11. 08:47
 23/24 A kérdező kommentje:
Kössz szépen, ez nagyon sokat segitett! Különben hozzáteszem, ugyanaz a helyzet mint nálatok! Én közgázra járok egyetemre, a barátnőm pedig középsulis szintén közgáz technikus! Szóval szinte ugyanaz a helyzet, mint nálatok! Én picit komolyodtam már, mert kell mostmár ő viszont még nem és lehet ez a baj! Nem tudom...
2010. jún. 11. 13:06
 24/24 anonim válasza:

Szerintem hallgas a szivedre és ugy cselekedj!

De mindenképp mond meg a barátnödnek hogy van egy másik lány is aki nagyon is tetszik! Amugy ez tényleg nem szerelem,nem lehet hogy csak megszokásból vagy vele?

Aztán majd irj hogy döntöttél! Csak okossan.

2010. jún. 14. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!