Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35-40 éves férfiaknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-40 éves férfiaknak szól a kérdés! Barátkoznátok csak azért egy 19-20 évessel, hogy lefeküdjön veletek? Vagy valóban lehet érdekes egy ilyen korú lány csupán a személyiségét illetően?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 21:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom ezt a kérdést ez miatt tetted fel!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

De a válaszom még mindig az hogy igen!Miért ne lehetne?Miért kell egyből arra gondolni hogy csak szexre kell a lány??

Arra nem gondoltál hogy lehet hogy benne találta meg a lelki társát?

A belinkelt kérdésben válaszolt 29 éves férfi voltam....

2011. júl. 1. 21:55
 2/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehet. Bár szerintem az ilyen korú férfiak ki vannak éhezve a friss husira, és ha van rá alkalom, akkor lecsapnak :D
2011. júl. 1. 21:57
 3/19 anonim ***** válasza:

Ha egy negyvenes férfi egy 18 éves lányban találja meg a lelki társát, ott szerintem valami nem stimmel.

40 éves korára már kész ember, míg 18 évesen kezdődik el igazán a felnőtté válás.

Természetesen mindíg vannak kivételek, azonban a legtöbb esetben tényleg a szex a fő motiváció az ilyen kapcsolatokban.

2011. júl. 1. 21:58
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen ennek hatására kérdeztem. Lányom 19 éves és a barátja pedig 42. Lányom nagyon jól megérti magát vele, csak félek, hogy több is lesz köztük. Ő azt mondja, hogy csak barát én viszont a pasiban nem bízok annyira. Nincs rá okom, de azért ez furcsa.
2011. júl. 1. 22:00
 5/19 anonim ***** válasza:

Jó de akkor az is felmerül hogy a fiatalabb lányok miért vannak oda az idősebb pasikért?

Ez oda vissza működik szerintem,egy fiatal lányt is ugyan úgy izgat egy idősebb fazon mint az idősebb fazont a fiatalabb lány!Akkor ez hogy is van?

2011. júl. 1. 22:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen kérdező de azért ne hasonlítsál egy 40 éves férfit egy 29 éveshez!Mert a 29 éves az még könnyebben igazodik egy 20 éves lányhoz vagy fordítva!A 40 éves az gáz,de a 29 éves az még beleférős kategória szerintem!
2011. júl. 1. 22:05
 7/19 A kérdező kommentje:
Akkor van okom félni? Azt mondjátok?
2011. júl. 1. 22:09
 8/19 anonim ***** válasza:
ohhohohóó van hát, nagy kujon a fickó
2011. júl. 1. 22:17
 9/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 29 éves!

Nézd aggódni valód nem feltétlenül van,de hogy ez nem normális az biztos!Az még is csak 22 év korkülönbség!Az apja lehetne!EZ NEM NORMÁLIS!APA KOMPLEXUS!

2011. júl. 1. 22:22
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológia azt mondja, hogy a fiatal nők/lányok inkább az idősebb férfiakhoz vonzódnak, mert ők már meg tudják teremteni a biztonságos hátteret a család számára. Ez persze ösztön, tudat alatt. Egy férfi is inkább a fiatal nőkhöz vonzódik, mert ők még termékenyek, képesek a családalapításra. Ezért alakult ki így a legtöbb családmodell, hogy fiatalabb a nő a férfinál.

De mivel itt minden bizonnyal nem családalapításról beszélünk, elképzelhető, hogy az illető férfi szexuális indíttatásból van együtt a lányoddal, azonban az sem kizárt, hogy mivel érett emberről van szó, pont emiatt jobban megértik egymást.

2011. júl. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!