Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 éves férfiaknak szól a kérdés! Barátkoznátok csak azért egy 19-20 évessel, hogy lefeküdjön veletek? Vagy valóban lehet érdekes egy ilyen korú lány csupán a személyiségét illetően?
Kedves kérdező!
Gondolom a lányod nem hülye, tudja mit csinál. Felnőtt ember. Annyira idegeskedni nem kell. A kérdésre válaszolva, már miért ne lehetne? Én két éve vagyok együtt a párommal, ő 42 én 20 vagyok :)
az hogy sztem ez teljesen normális, és miért ne lehetnének csak barátok..de ha többek sztem az se olyan nagy tragédia...a lányod érzi kit szeret, és biztos az is el tudja dönteni őt ki szereti és ki nem..ezt neki kell kitapasztalnia...
amúgy meg a korabelieknek méginkább csak arra kellene...mert ugye náluk még divat a "skalpgyűjtés.."
És ha csak azért?Akkor mi van?Az mivel jobb ha egy 21-22 éves kefélgeti?Már bocsi a kifejezésért...
De egy 40 éves jobban tud figyelni mint egy 20-on éves suhanc,akinek egyszerre kitudja hány barátnője!?Aztán öszze vissza adogatják a nyavalyákat,a lányod meg elmúlt 18 tehát azzal fekszik le akivel akar!Sajnos ebben nekem nincs bele szólásod sok,mert vagy elmondja vagy nem....
Tehát teljesen felesleges ezen rágódnod szerintem,mert ha nagyon akarj akkor soha nem fog kiderűlni hogy volt köztük szex!
Amúgy az egyik hozzá szolónak teljesen igaza van abba hogy a fiatalok dugnak össze vissza minden féle fertőzésnek kitéve magukat!Ez az idősebb valószinü jobban figyel!Legalábbis reméljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!