Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35-40 éves férfiaknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-40 éves férfiaknak szól a kérdés! Barátkoznátok csak azért egy 19-20 évessel, hogy lefeküdjön veletek? Vagy valóban lehet érdekes egy ilyen korú lány csupán a személyiségét illetően?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
Még annyit tennék hozzá hogy nem minden idősebb férfit kell be állítani perverznek vagy betegnek,lehet hogy tényleg meg értik egymást és jól el beszélgetnek és a férfi egy picit újból fiatalnak érezheti magát és az ilyen fiatal lányok szerintem jó hatással vannak a férfire!Nem jelent feltétlenül szexuális kapcsolatot vagy bármi ilyesmit!Persze az sem kizárható!
2011. júl. 1. 22:31
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Eléggé megoszlanak a vélemények...
2011. júl. 2. 11:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt apasági komplexusnak hívják ,de semmi baj ,mert elég sok lány így van vele!
2011. júl. 3. 19:35
 14/19 anonim ***** válasza:
hagyjátok már ezt az apakomlexust..én is az idősebbekre bukom, de nagyon nem hiányzik hogy atyáskodjanak felettem, se semmi más nincs ami erre a "betegségre" utalna...van ilyen tipus, és aki a biológiai hátteret írta jól mondja..
2011. júl. 3. 19:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Gondolom a lányod nem hülye, tudja mit csinál. Felnőtt ember. Annyira idegeskedni nem kell. A kérdésre válaszolva, már miért ne lehetne? Én két éve vagyok együtt a párommal, ő 42 én 20 vagyok :)

2011. júl. 3. 20:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti? Most akkor mégis mi a válaszod?
2011. júl. 3. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:

az hogy sztem ez teljesen normális, és miért ne lehetnének csak barátok..de ha többek sztem az se olyan nagy tragédia...a lányod érzi kit szeret, és biztos az is el tudja dönteni őt ki szereti és ki nem..ezt neki kell kitapasztalnia...

amúgy meg a korabelieknek méginkább csak arra kellene...mert ugye náluk még divat a "skalpgyűjtés.."

2011. júl. 3. 22:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sikerült megnyugtatnod. Én is bízok abban, hogy egy 40 éves ember már van annyira érett, hogy nem csak szexuális indíttatásból barátkozik egy fiatal lánnyal.
2011. júl. 4. 22:24
 19/19 anonim ***** válasza:

És ha csak azért?Akkor mi van?Az mivel jobb ha egy 21-22 éves kefélgeti?Már bocsi a kifejezésért...

De egy 40 éves jobban tud figyelni mint egy 20-on éves suhanc,akinek egyszerre kitudja hány barátnője!?Aztán öszze vissza adogatják a nyavalyákat,a lányod meg elmúlt 18 tehát azzal fekszik le akivel akar!Sajnos ebben nekem nincs bele szólásod sok,mert vagy elmondja vagy nem....

Tehát teljesen felesleges ezen rágódnod szerintem,mert ha nagyon akarj akkor soha nem fog kiderűlni hogy volt köztük szex!

Amúgy az egyik hozzá szolónak teljesen igaza van abba hogy a fiatalok dugnak össze vissza minden féle fertőzésnek kitéve magukat!Ez az idősebb valószinü jobban figyel!Legalábbis reméljük!

2011. júl. 4. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!