Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Pár kérdés a következő két nőről?
Figyelt kérdés
Melyik típust kedveled jobban?
Melyik a szebb és miért?
Kort és nemet is légyszi,lányok is írhatnak nyugodtan!:)
2010. júl. 23. 00:11
2/10 A kérdező kommentje:
na látom ide is csak 15 éves szűz fiúkák járnak:D
2010. júl. 23. 00:16
4/10 anonim válasza:
Carmen jó volt fiatalon,de már 40 körűl van nem?
A másik egy ellenszenves és az is túl van 30-on.
Ez most valami MILF-es kérdés?28/F
5/10 A kérdező kommentje:
Nem,csak nem tudok aludni és gondoltam kérdezek valamit,de mivel nincs életbe vágóan fontos kérdésem ezért feltettem ezt a limonádét. Bár ne tettem volna,olyan hülye válaszokat kapok,hogy nem hiszem el:D
2010. júl. 23. 00:32
6/10 anonim válasza:
sztem mind a kettő szép, smink nélkül talán az első szebb.
én lány létemre nem tudnám egyikre se rámondani, h szebb, mert tök más a kettő.
21/L
7/10 anonim válasza:
Akkor itt van Kelly Brook.Ugyanaz a korosztály,de mégis jobb és műtéte sem volt:)
8/10 A kérdező kommentje:
Hát Kelly Brook nem valami szép:S De végülis nekem tök mindegy.:D
Na jóéjt.
2010. júl. 23. 00:49
9/10 Beviz Elek válasza:
Nekem Jessica Alba tetszik a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!