Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom sok az ilyen kérdés, de nagyon félek, szerintetek lehetek terhes?
A barátommal pettingeltünk, és óvszer nélkül odarakta a péniszét a hüvelyemhez, nem dugta be csak 1, max 2 centire, és nem élezett el, és utána gyorsan el is vette mikor mondtam neki, de az előváladéktól félek nagyon. :S
Szerintetek?
Édes istenem!!!! Mielőtt pettingelésre kerül a sor vagy szexelsz kérlek olvass utána egy- két hasznos információnak az interneten, ha már nem igazán jársz be biológia órára!!!(hogy miből, hogy lesz a gyerek...stb)
Nem leszel terhes!!!! De minek kockáztattok????
50-50... Nem lehet tudni. Ha előtte elélvezett már egyszer, akkor valószínű, hogy az előváladékban volt több spermium. Ha még nem, akkor kisebb az esély. Hüvelyen kívül nem lenne kockázat, mivel a sperma nem tud "bemászni". Viszont a hüvelyben már sokkal jobbak az adottságok...
De ne aggódj. Mások attól se esnek teherbe sokáig, ha a pali bent élvez el és a csaj meg a nyakába kapja a lábát... De hát sose lehet tudni.
Nem élvezett el előtte.
Annak a válaszolónak pedig, aki azt írta, hogy biztos nem lehetek terhes és járjak bioszórára, csak annyit, hogy mindenről tájékozódva vagyok, éppen azért tettem fel a kérdést, mert tisztában vagyok vele, hogy lehetek terhes, csak biztosra akartam menni, mert félek. És sok válasz közül Tiéd az egyetlen aki azt mondta, hogy nem, szóval szerintem a többieknek, és nekem van igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!