Mit tennétek a helyembe hosszu?
Üdv mindenkinek. Biztos vagyok hogy aki veszi a fàradtsàgot elolvasni néhàny embernél majd kiveri a biztositékot.
szoval van 2 gyermekem. Terhes lettem a 3. Babàval. Nos a helyzet az hogy valojàban nem is akartunk többet a pàrommal. Amugy sem egy minta apuka szereti őket de ràm bizza.
Most 34, hetes terhes vagyok. És semnit nem mozdit nem beszélünk a kicsiről sem. Akàrhànyszor felhozom hibàs vagyok stb. A kisàgy nincs meg szinte semmi a babàbak. Ithonra nem ad pénzt mostanàba elmegy inkàbb. Jövő héten is elutazik nondvàn munkaügybe.
Tényleg màr a vége fele jàrok és pont most megy. Mintha szàndékosan csinàlnà. Pont igy kicsikarva azt hogy nem akarta a babát. Mondtam neki ha nem változtat elmegyek.
Soszor megfordul a fejembe hogy lemondok a babàrol ujra munka stb. Hiszen még a nevére sem vette. Viszont az enyém és inkàbb rola kéne lemomdani hiszen màr ugyis megtette ő is. Zsarol jogy kirak engem a kicsiktől. Mit tegyek kérek tanàcsot. Mert nem tudom tényleg. Egyedül egy babàval meg két kicsivel....
elég érthetetlen a fogalmazás, mit nem akar lemondani róla?
akkor te nem akarod a babát vagy nem is értem, miért nem beszélitek meg?
ha nem akarjátok megtartani, mondjatok le róla és adjátok örökbe...
Legalább neki adjatok esélyt egy jobb életre...
Megint csak magadra gondolsz, én, én, én.
Bakhszki 3 gyerek élete múlik rajtatok, szedd már össze magad! Azonnal munka kell méghozzá nem minimálbéres, és összeülni az apával megbeszélni a jövőt. Ha menned kell, akkor már készen kell állnod egy albérletre és a 3 gyerek ellátására egyedül, ez nem játék.
Nem kell felakasztanod magadat, csak gondolkoznod kell, ha már eddig nem tetted.
Tűrj a "párod" mellett, ki ne hajítson, azonnal írasd bölcsődébe a gyereket,amint beveszik (6 hónapos kortól azt hiszem, mindenhol bevesznek gyereket) menj vissza dolgozni. Ha van jövedelmed, akkor már kevesebb a félnivalód.
Egyébként, ha oda vagytok bejelentkezve mindannyian, akkor olyan könnyen nem tud kirakni. Mindenesetre, ha így viszonyul hozzátok, akkor nincs más választásod, azonnal munka után kell nézned, a gyerekek meg betenni: bölcsi-ovi-iskola, ki hova járhat kora szerint. Érdeklődhetsz anyaotthonokban is, azok is tudnak segíteni, ha a családod - akiről több kérdés ellenére sem írtál semmit- nincs, vagy nem segítenek. Ha nem tudod megoldani, apunak nem kellenek, akkor meg besétálsz a gyámhivatalba, közlöd a problémádat, és intézkednek...
"Tehát akasszam fel magam azt kész."
Ne is haragudj, de mi a búbánatos pi.csát vártál a neten egy marék vadidegen embertől, mikor ezt a sztorit leírtad?!
Hogy megveregetjük a vállad, milyen ügyes vagy, hogy munkanélküliként, nulla jövedelemre bevállalsz egy harmadik gyereket a pasid akarata ellenére, és most fenyegeted hogy elhagyod meg hisztizel, mert nem hajlandó három pulyával eltartani?! Nulla jövedelemből, egy szál semmiben fogod a világra hozni, és még nincs is hová menned, ha kirak!
Mit vártál?
Hogy jönnek az adományok, mert egy-két használt gyerekágy, babakocsi, meg pár csomag pelenka úgyis mindenkinek van otthon feleslegben?
Esetleg átutalunk pár ezer forintot, meg sajnálkozunk mellé, milyen rossz most neked?
És megy a mártírkodás, hogy felakasztod magad.
Jajj, hogy oda ne rohanjak.
Egyébként nem javaslom, mert egyrészt lefogadom hogy nincs életbiztosításod, a biztosító meg öngyilkosságra nem fizet. Egyébként nem lenne rossz ötlet, legalább hagynál némi pénzt a gyerekeidre, és ha kikerülnek az állami gondozásból, lenne miből elkezdeni az életüket.
Addig meg keress egy anyaotthont, ahol befogadnak a két gyerekkel, ezt a harmadikat add örökbe, és igyekezz minél gyorsabban keresni egy állást és egy albérletet, hogy legalább ennek a kettőnek tudj emberhez méltó életet biztosítani.
Nem sok választásod van.
Vagy együtt maradtok, megbeszélitek. Elviseled a hibáit.
Vagy külön mész. De lenne hova menned? Mit csinálnál egyedül 3 gyerekkel?
Most már nyilván nem lehet mit tenni, de ha tudtad, hogy úgysem akarjátok ezt a gyereket, akkor el lehetett volna vetetni.
29-nek.
Sajnos én úgy látom, hogy ő itt már nem kalkulálhat azzal az esettel, hogy együtt maradnak, már csak az a kérdés, mikor mennek szét.
Tehát minél előbb meg kell oldani a helyzetet.
Ha az apjuk lemond a gyerekekről, az anya meg az utcára kerül, ennek az lesz a vége, hogy a gyerekek otthonba/nevelőszülőkhöz kerülnek, a kérdező meg az utcán kell hogy boldoguljon, esetleg anyaotthon, vagy hajléktalanszálló jöhet még szóba.
Onnan meg lehetetlen felállni, vagy legalább is nem sokaknak sikerült.
Ahogy a kérdezőt elnézem, nem az a típus, aki képes talpon maradni és küzdeni, úgyhogy nem lesz happy end.
De arra nagy tétben merek fogadni, hogy nem akar vele maradni a pasija, csak idő kérdése, mikor rakja ki végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!