Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti az én helyembe mit tetetek...

Ti az én helyembe mit tetetek volna?

Figyelt kérdés
Szeretném meg osztani vetek a történetem :( 16 éves vagyok és terhes a barátommal élek akivel lassan 3 éve együtt vagyok.. sajnos a szüleim el váltak anya után nem sokal apához itélt minket a gyámhivatal... apa sajnos iszik egyre sűrüben és 10évig dolgozot a munka helyén ahonan ki rugták és rám fogta hogy miattam.. testvéreim meg utáltak plusz elennem uszitják őket.. testvérem facebookrol is le törölt azaz le tiltot és csunya dolgokat vágot a fejemhez. És el tiltoták tőlem a testvéreim :( az egész családom utál amiért meg tartotam a babát és ami meg lepő hogy csak anya és a barátom szülei álnak melletem.. de ugy gondolom egy anya nem öli meg gyermekét utolso pillanatban gondoltam meg magam mikor már az abortuszos papirok meg voltak és másnap mennem kellet volna be feküdni a korházba mert rá akartak kényszeriteni.. de össze szetem magam és azt mondtam erős leszek a babának is joga van élni.. persze mindent meg. birunk neki adni a barátomal mert nem semmire szülök gyereket... de meg lepetésemre ki derült hogy ikrek de a gondolataim nem változtak meg.. mert a gyerekeim számomra a legfontosabbak... csak hiányzik a családom akiktől millio bántást kaptam nem csak most hanem a multban is.. enyi röviden a történetem ti mit gondtok?
2016. jún. 12. 22:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Azt gondolom, hogy remélem ez kamu, mert nagyon szégyen, hogy dugni volt eszed, de tanulni nem. Borzalmas a helyesírásod, és ha mégis lesznek gyerekeid, előre sajnálom, hogy szégyenkezni fognak azért, hogy az anyjuk enyhén szólva analfabéta.
2016. jún. 12. 22:08
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha tényleg így bánnak veled a szüleid, akkor nem csoda, hogy 16 évesen a pasiddal laksz és terhes vagy, na de akkor is lehetne annyi eszed, hogy nem szülöd meg... mi az a "minden", amit meg tudsz adni a gyerekeidnek? még munkád sincs szerintem... szeretetből nem lehet megélni.
2016. jún. 12. 22:13
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
Én egy évvel vagyok fiatalabb nálad és a legnagyobb problémám hogy két jegyet rontottam fizikából és a tanár nem adja meg a négyest. Minden tiszteletm a tiéd , kevesen tudnák ezt végigcsinálni a te korodban ! Remélem sokáig együtt maradtok még és akkor a babáknak is biztosan jó élete lesz hiszen szeretitek majd őket, azokkal foglalkozz akik támogatnak és a pároddal mert nemsokára szülők lesztek.
2016. jún. 12. 22:14
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, mi az a "tetetek". Úgy hangzik, mint valami sorozatlövés.

Ez, és az első két sor után (ameddig sikerült eljutnom) a többit nincs is kedvem elolvasni. Gyere vissza, ha megtanultál írni.

2016. jún. 12. 22:18
 5/22 A kérdező kommentje:
Mi az hogy dugni volt eszem? Vegyél már vissza.. a másik hogy sietem le irni azért irokcsunyán a harmadik hogy lesz szakmám mivel most vagyok másodikos és három éves a szakma folytathatom levelezőn.. és 4,5 az átlagom na aki oltogatni probál az bujon el meg ha nem igy lenne szakmát bármikor tehet le az ember... és akik olyat irtak meg tapsolhatják magukat hogy meg őlnék gyerekit.. és képzeld a barátomnak van szakmája és dolgozik és én meg piacra járok cucokat el adni a zöldségeket stb.. persze ez mind a tanulás mellet
2016. jún. 12. 22:21
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ítélkezni nem fogok, megteszi más.

Viszont arra fel kell készülnöd, hogy mindenki furcsán fog nézni rád, nem csak a családod. Ha ezzel meg tudsz birkózni, az az első lépés. Aztán jön az összes többi, ami az anyasággal jár. Remélem sikerül megtartanod a gyermeki naivitást, később még jól jön :)

2016. jún. 12. 22:23
 7/22 A kérdező kommentje:
És itt nem a helyes írásrol van szo hanem a segitségről csak pár ember tul nagyra tarták magukat
2016. jún. 12. 22:24
 8/22 anonim ***** válasza:
18%
A rosszindulatú kommentelőkkel ne foglalkozz! A nagymamám aki már kb 20 éve meghalt (82 évesen) Csak 4 elemije volt, de felnevelt 5 gyereket. Vezette a háztartást, háztájit, kertet falun és egész életében dolgozott, még halála előtt is saját kézzel gyúrta a tésztát. Szóval a lényeg a szeretet más különben a bölcsességet nem lehet iskolában megtanulni azt csak az élettapasztalat adja. Gratulálok a döntésedhez! A családod szerintem majd megenyhül, ha még sem, akkor se kenődj el, az idő majd orvosolja ezt a problémát is.
2016. jún. 12. 22:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, egyetértek veled. De azt se felejtsük el, hogy amikor nagymamád, illetve nagymamáink voltak fiatal anyukák, akkor a többi anyukának is csak 4 elemije volt. A világ azóta sokat változott. Nem hivatkozhatunk arra, hogy a francia királyi udvarban csak nagy napokon mostak hajat az emberek és mégis boldogak voltak, ezért a mai világban is helyt áll a nem mosakszunk dolog...

Mindent az aktuális környezet határoz meg. De erre majd rájön ő is később.

2016. jún. 12. 22:40
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Mit gondolok?

1. jól elbánt veled az élet (szüleid válása stb.)

2. de hagytad, hogy ez kivetülhessen a te életedre

3. 16 éves vagy és a legnagyszerűbb életszakasztól fosztod meg magad

4. saját tapasztalatból tudom, hogy azt se tudod, hogy mi fán terem egy igazi párkapcsolat, pedig már 25 is elmúltam és - bűvös - 7 éve vagyok együtt a párommal és én is még csak most kezdem megérteni igazán. Te pedig egy ilyen felszínes tini kapcsolatba vállaltál gyerek(ek)et

5. semmid nincs csak a tini fejed, egy eltorzult világ- és családkép a fejedben és egy kanos tini barát. Hol van a saját lakásod, kocsid, megtakarításod? Felelőtlenül a szüleid és a barátod terhére vállaltál gyerek(ek)et. Ők fognak pénzelni, ők fognak vigyázni a gyerek(ek)re, és ők fogják igazából felnevelni nem te. Mert te majd később rájössz az ostobaságodra és majd elakarsz járni bulizni, pasizni, barátnőkkel lógni nem pedig otthon babázni.

6. akár hiszed akár nem, a helyesírásból és fogalmazásból nagyon sok minden leszűrhető pl. szellemi érettség, beállítottság, értelem, és a tudás

Azt gondolom, hogy életed legnagyobb baklövését követted el csak kívánom a gyereke(i)dnek, hogy képesek lesznek levetkőzni az anyjuk hülyeségét.

2016. jún. 12. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!