Ti az én helyembe mit tetetek volna?
Nem tudom, mi az a "tetetek". Úgy hangzik, mint valami sorozatlövés.
Ez, és az első két sor után (ameddig sikerült eljutnom) a többit nincs is kedvem elolvasni. Gyere vissza, ha megtanultál írni.
Ítélkezni nem fogok, megteszi más.
Viszont arra fel kell készülnöd, hogy mindenki furcsán fog nézni rád, nem csak a családod. Ha ezzel meg tudsz birkózni, az az első lépés. Aztán jön az összes többi, ami az anyasággal jár. Remélem sikerül megtartanod a gyermeki naivitást, később még jól jön :)
Utolsó, egyetértek veled. De azt se felejtsük el, hogy amikor nagymamád, illetve nagymamáink voltak fiatal anyukák, akkor a többi anyukának is csak 4 elemije volt. A világ azóta sokat változott. Nem hivatkozhatunk arra, hogy a francia királyi udvarban csak nagy napokon mostak hajat az emberek és mégis boldogak voltak, ezért a mai világban is helyt áll a nem mosakszunk dolog...
Mindent az aktuális környezet határoz meg. De erre majd rájön ő is később.
Mit gondolok?
1. jól elbánt veled az élet (szüleid válása stb.)
2. de hagytad, hogy ez kivetülhessen a te életedre
3. 16 éves vagy és a legnagyszerűbb életszakasztól fosztod meg magad
4. saját tapasztalatból tudom, hogy azt se tudod, hogy mi fán terem egy igazi párkapcsolat, pedig már 25 is elmúltam és - bűvös - 7 éve vagyok együtt a párommal és én is még csak most kezdem megérteni igazán. Te pedig egy ilyen felszínes tini kapcsolatba vállaltál gyerek(ek)et
5. semmid nincs csak a tini fejed, egy eltorzult világ- és családkép a fejedben és egy kanos tini barát. Hol van a saját lakásod, kocsid, megtakarításod? Felelőtlenül a szüleid és a barátod terhére vállaltál gyerek(ek)et. Ők fognak pénzelni, ők fognak vigyázni a gyerek(ek)re, és ők fogják igazából felnevelni nem te. Mert te majd később rájössz az ostobaságodra és majd elakarsz járni bulizni, pasizni, barátnőkkel lógni nem pedig otthon babázni.
6. akár hiszed akár nem, a helyesírásból és fogalmazásból nagyon sok minden leszűrhető pl. szellemi érettség, beállítottság, értelem, és a tudás
Azt gondolom, hogy életed legnagyobb baklövését követted el csak kívánom a gyereke(i)dnek, hogy képesek lesznek levetkőzni az anyjuk hülyeségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!