Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Ti mit tennétek...

Austin33 kérdése:

Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Apámmal rugalmatlan a kapcsolatom.Én fiú vagyok.Felnőtt korú,viszont apám nem enged el.Én mennék,de apám mindig beossza az időmet.Mintha.....a FŐNÖKÖT játszaná.Én meg vagyok a csicskása.Nem érdekli,hogy én mit akarok aznap,már mondja is mit fogunk csinálni,hova fogunk menni,szervezkedik,rendezkedik,tőlem meg elvárja,hogy segédkezzek mellette.Mintha nekem nem lenne jogom,az életemre.

2015. jún. 8. 12:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

És mit teszel te? Csak mert nekem nehezen tudná apám beosztani az időmet, hiszen állásom van és mellette vállalkozom is, tehát elég kevés szabadon beosztható idővel rendelkezem.

Vállalj munkát, ha reggel korán elindulsz melóba, az egész probléma már nem is létezik.

Ha meg csak otthon lébecolsz és mereszted a feneked a kanapén, akkor ne lepődj meg, ha befognak.

2015. jún. 8. 12:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt akartam kérdezni. Hol dolgozol, mit tanulsz, hogy élsz? Mert oké, hogy apád ugráltat, de ha csak otthon nézed a tv-t, akkor nem sok esélyed van elköltözni és felnőtt férfi módjára külön élni a saját életed. Mit is csinálsz te tulajdonképpen?
2015. jún. 8. 12:54
 3/15 A kérdező kommentje:
IGAZATOK VAN viszont nincs igazatok.Dolgozok,a munka mellett meg csináljam meg a munkát.Nősülni szeretnék,családot,meg gyereket,de mikor?
2015. jún. 8. 12:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, de miért akadályoz apád abban, hogy munka mellett spórolj, elköltözz albérletbe, keress egy barátnőd és elvedd feleségül? Félreteszel valamennyit, keresel egy lakást, összepakolsz és elmész. Ez nem agysebészet. Csak az élet maga. Ideje megtanulni nemet mondani a szüleidnek! N31
2015. jún. 8. 13:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Sokat gondolok erre,viszont a SAJÁT házamból én meneküljek????
2015. jún. 8. 13:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Saját házad? Olyan fas za munkahelyed van, hogy tudtál venni egy házat? Akkor megoldod a másodikat is! Ha pedig a szüleid a nevedre iratták, akkor nagyon ne verd a mellkasod, mert egy vasat sem adtál bele. És igen, ha neked nem kényelmes ott az élet, akkor igen, fogod magad és elmész! Panaszkodni könnyű és ami talán még fontosabb, borzasztóan nem férfias. Az igazi férfi megoldást keres és nem rinyál naphosszat.
2015. jún. 8. 13:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Amennyiben a saját házad, simán kiteheted apadat
2015. jún. 8. 13:15
 8/15 anonim ***** válasza:

a sajat hazadban laktok a faterral?

akkor mondd neki hogy koltozzon el o.

2015. jún. 8. 13:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mi a végzettséged? Mi a munkád?
2015. jún. 8. 13:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt korú... tökéletes kifejezés. Csak korban felnőtt. Lélekben nem. Egy felnőtt azt tudja mondani az apjának, hogy: "Apa, ma nem érek rá, sajnálom. Legyen szép napod!" és ennyi. Miért olyan nagyon bonyolult ez? Miért kéne kiraknia a saját apját az utcára? Röhejes.
2015. jún. 8. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!