Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt mar nem lehet kibirni! Ti...

Ezt mar nem lehet kibirni! Ti mit tennetek a helyembe?

Figyelt kérdés

Minden szar amit csinalok, sose jo semmi, mindenert cseszegetnek.

Ha kimegyek a kutyamhoz akkor 'mindig azzal a doggel vagy, bujik hozzad utana meg beviszed a kutyaszort a hazba, meg ne hagyd mar, hogy megnyaljon stb..) Ha a hazba vagyok akkor 'van kutyad..foglalkoznod kene vele' Ha elmegyek valahova akkor 'mi az, hogy sose vagy itthon?' Ha nem megyek ' nincsenek barataid?' Ha egyedul viszem ki a kutyat 'Nincsenek barataid?' Ha massal 'a kutyasetaltatas is teher egyedul?' Ha keso kelek fel 'hogy lehet ennyit aludni?' ha koran 'mi van veled? Nem tudsz aludni' Ha ejszaka kimegyek pisilni 'nem igaz, hogy ezt is most kell' es meg soorlhatnam..

Mellesleg gondolom a kamaszkor miatt mindenen felidegesitem magam, szoval egy ilyen beszolasnal mar bogve megyek a szobaba, ilyenkor meg ' ne hisztizz mar, mivan mar? Faj neked az elet?'

Folyamatosan ezt hallgatom es egy ido utan mar nagyon sok. Barmit csinalok sose jo... Multkor sutit sutottem, arra is beszoltak, hogy csunya lett. De azert eszik... Hogy tudnek nekik megfelelni? Gondolkoztam, hogy nagyimhoz koltozok, de a kutyusom oda nem vihetem es nem akarom itthagyni..meg neha o is elviselhetetlen.

Es meg 3 evig veluk kell elnem.

15L

2013. júl. 7. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőlük mi bajuk van. Vannak anyagi gondjaik?
2013. júl. 7. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Igen, ez bántalmazás. Utasítsd vissza!
2013. júl. 7. 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:
37%
ezt ki csinálja veled?
 4/15 anonim ***** válasza:

Minden szülőnek van egyszer egy ilyen fázisa,sőt olyankor az egész család valahogy bebutul és tuti,hogy találnak valakit,akit hibáztathatnak minden sz_rért,általában minket,kamaszokat.De elárulok valamit:mi meg túlságosan a lelkünkre vesszük a hülyeségeiket,nem hogy nyugodtan ott hagynánk őket ilyenkor.. és néha mi is alapból buták vagyunk velük.De ez az élet rendje olyan szülők mellett,akiknek a szülei túlzottan szűklátókörűek..vagy például túl szigorúan bántak velük.Vagy ha mindez nem igaz,akkor a szüleink nem ismerik a mostani helyzetet eléggé..ha tudnák,hogy tőlünk sokkal ostobább tinik vannak,és velük kéne élniük egy darabig,akkor abba bele is őrülnének kb.. nem eléggé értékelik az ilyen szülő-gyermek viszonyban egymást a felek.Főleg nagy korkülönbségnél jellemző.Nem hiszem,hogy egy fiatal szülő is tud ennyire házsártos lenni,mint például az én anyukám.Köztünk nagyon sok idő van,40 év(örökbefogadtak),ennek ellenére nem tanult meg anya eléggé értékelni engem és az egészségemet,ugyanakkor rajtam sem látszik,hogy értékelném,hogy mennyit segített nekem ő.Mondjuk a probléma az itt nálunk,hogy nem alakult ki teljesen azaz anya-lánya viszony.Ők jóval idősebbek,mint én,és így a felfogásuk is más.Sokkal konzervatívabbak.

17/L

5/15 anonim ***** válasza:
100%
bomlasztó és negatív hozzáállás a szülei részéről
2013. júl. 7. 14:23
 6/15 A kérdező kommentje:

Azt mondjak, hogy az a bajuk, hogy ilyen vagyok. Csak nem tudom, hogy mit csinalok rosszul...

legfokepp apa csinalja. De egyik nagymamam velunk el es o is egyre gyakrabban szokta..

Ha megyek valahova es keszulok es csinalom a hajam meg a sminkem (ami alapozo meg spiral) akkor is odajonnek, hogy mekkora p*csa vagyok.

2013. júl. 7. 14:25
 7/15 anonim ***** válasza:

Itt mindegyik fél hibás.Amit még hozzátennék,hogy szerintük nem segítesz eleget?Talán ez is lehet a probléma.. ugyanakkor lehet,hogy sokat segítesz,de ők már ezt annyira nagyon természetesnek veszik,hogy csak na és másért kell piszkálódniuk.

De nem minden szülő ilyen,nekem ez a furcsa,csak néhány családba van ez,és az én családom is tök ilyen és nagyon zavar...

2013. júl. 7. 14:28
 8/15 A kérdező kommentje:

Kosszonom a valaszokat! Igen amit irt a 4. Valaszolo, abba van valami.

Nem vagyok rossz gyerek, nem tanulok rosszul, sose probaltam a cigit, sose voltam nagyobb buliba, sose voltam reszeg, inni is ha 2x ittam alkoholt, de nem sokat. Mindig felveszem a telefont, ha nem vagyok itthon, mindig hazaerek a megbeszelt idopontra. Persze neha vannak hulyesegeim, de kinek nem? Vannak nalam sokkal rosszabbak is...mit csinalnanak a szuleim, ha olyan gyerekuk lenne?

2013. júl. 7. 14:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

én meg visszaszólnék nekik, hogy szálljanak le rólam.

unalomból cxsinálják az emberek, hogy mindig a másikkal foglalkoznak maguk helyett

38 éves nő

2013. júl. 7. 14:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Idióta szüleid vannak sajnos...Próbálj nem foglalkozni velük, mást nem tudsz tenni. Ezzel a viselkedéssel saját lelki defektusaikat "vezetik le".

Édesanyám egy nevelési tanácsadóban dolgozik, nap mint nap lát olyan eseteket, ahol nem a gyerek tehet arról, ha viselkedészavaros...

Amúgy nekem is van egy ilyen osztálytársam, szegény lányt soha nem motiválják, mindig a fejéhez vágják, hogy semmire se jó, pedig kedves, helyes lány, jól tanul és nem balhés. De megfogadta, hogy ő az ő gyerekeivel sosem lesz ilyen. Azt hiszem, ezt te is meg tudod tenni. Sok kitartást kívánok!

2013. júl. 7. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!