Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Válnátok vagy sem?
Tuti, hogy van valakije.
Eddig sem segített, tehát nagy hátrányban nem leszel, ha elváltok, viszont azt mérlegeld, hogy eddig adott-e haza pénzt, amiből megéltetek és ezután is lehet-e rá számítani ebből a szempontból.
Az biztos, hogy ez így nem élet, de az is igaz, hogy nagyon nehéz helyzetben leszel, ha elválsz, főleg anyagilag.
Na ez az a szituáció, amikor nagyon sajnálom a nőket.
Itt vagy három kicsi gyerekkel, és Te nem jelentheted ki, hogy azt csinálsz, amit akarsz, mert kötelességeid vannak. Hol a felelősségtudata a család irányába ???
Mekkora féreg emberek vannak! És te még ilyenhez ragaszkodsz? Én a tökénél fogva rángatnám ki bezárt hálószobából és addig csavarnám, amíg nem hajlandó elmondani, hogy minek köszönhetem ezt az óriási változást.
4 emberrel játszik már, akik közül 3 kiskorú, szóval nagyon gyorsan szedje össze magát és mondja el mi ez az egész!
Igaziból ő vállalkozó , mint én is van mind 2 egy külön számlája eredetileg úgy volt , hogy a fizetésünk 80-80% rátesszük a közös számlánkra a többit pedig a saját számlánkra , nekem ruha boltom van , nem is egy , neki pedig étterem lánca szóval én még mindig ráteszem arra a számlámra a 80-80% , de nem hiszem hogy ő is mert sokkal kevesebb van rajta mint volt pedig az a lányoknak tettük el !
Sőt ma reggel úgy ment el , hogy nem is köszönt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!