Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mittennétek a helyembe a férjemnek nem kellek csak a kislányunk miatt van még velem?
Sok férfi nem kívánja terhes feleségét. Nem rég szültél, s talán a napokban lett vége a vérzésednek. Lehet, hogy még korai lenne az együttlét.
Mindkettőtök számára új élmény,helyzet a baba érkezése, jelenléte. Van olyan is hogy az apa stresszel, s nem csak az anya.
A ki nem készített ételre nem találok helyes választ. Talán valami őrült feszültség van a háttérben, a munkahelyén amit nem osztott meg veled. Én első körben mindig a racionálisabb okokat keresem. A következő lépés lenne a másik nő jelenléte.
Nem értelek, ha azt irod, hogy te már nem akarsz próbálkozni és elég volt akkor mi a kérdés? Pakolj és go vagy pakolj neki össze és dobd ki(lakáshelyzet függő).
A legjobb megoldás ha leülsz vele beszélni, és ultimátumot adsz vagy változik vagy nem, de ha nem akkor vége, kalap kabát mehet amerre lát. Ez esetben ugyan iszonyatosan nehéz dolgod lesz, de a kislányodért megéri. Légy erős.
Biztos,hogy akarta azt a gyereket??
Persze 6 év együttlét,ketyeg a biológiai órád,anyámék is unokát szeretnének stb..De Ő fel volt-e készülve a felelősségre amit a család jelent??
Most meg nem mondja ki azt,hogy baj van,mert hogy nézne má'ki,hogy egy csecsemőt otthagy?!Mit szólnának hozzá az emberek?!
Nekem nagyon úgy tűnik,hogy valami miatt neheztel rád,és szerintem ez az oka.Szerintem az ő fejében is gyötrelmes gondolatok keringenek,csak nem képes megosztani veled.(még az is lehet,hogy tényleg van valakije akinek kisírja magát,HELYETTED)
Kérdezd meg,hogy mi a baj?!Ha tényleg ez,akkor adj neki egy időpontot,hogy rendezze az érzéseit,és így fordítani tudjon a hozzáállásán.
Ha nem akkor meg...nincs semmi értelme a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!