Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik gyors, nem hónapokig tartó "fájdalommentes" válás? Van egy 17 hónapos kislányunk.
A családjával annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy már öljük egymást. A férjem pedig őrlődik, néha ide húz néha oda. Elegem lett.
Nem mellesleg az egész úgy indult, hogy a férjem nevén lévő lakásból az anyósom(sem tulajdon sem haszonélvezeti joga nincs) 3 hetes kisbabával simán utcára tett. Azóta még tovább rosszabbodott a helyzet.
Ha mindenben meg tudtok egyezni hamar el fogtok válni.
Tényleg menthetetlen?
Igy nem hiszem hogy hamar vége lenne.Ha mindenben megegyzétek, akkor össz vissz 2 tárgyalás az egész.De így,...
A férjed nevén van a lakás, de közösen fizetitek, vagy mi?
Mert ha csak az ő tulajdona, nincs mit tenni.
Hát én szeretem még...bár néha nagyon utálom mikor megaláz. :(
De sem a lakásra sem ingóságra nem nyújtok be igényt. Csak azt vinném amit hoztam úgymond. Nem kell tőle semmi.
De a baba miatt szeretném gyorsan, hogy ne lássa-hallja ami folyik... :(
Így is én vagyok a betolakodó aki beleült a fiacska lakásába, az egész banda egyfolytában támad mind személyesen, mind interneten keresztül...s most már a sógor is beszállt az anyja mellett. :( Rendőr
Szerintem (bár ez furcsán és kegyetlenül hangzik)
próbáld meg egy kicsit külön. Nálunk is volt ilyen gond, anyós folyton szidott a férjemnek, aki neki hitt. Hazamentem anyuékhoz, és két hónap nyugit kértem a férjemtől és azt hogy gondolja át amiket tesz, és ahogyan.
Te is tedd ezt szerintem.
Ha nem változik a helyzet akkor válj.
Már azon is túl vagyunk :( Tavaly szeptember-október külön voltunk. Aztán eljött értünk, visszakönyörgött.
De most megint kezd bedurvulni a helyzet...s nem tudom meddig bírom idegileg. A kislányom is kezd kezelhetetlen lenni, üvölt csapkod ha emelkedik a hangerő.
Főleg miatta akarom gyorsan megoldani...a kicsi lelkének talán jobb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!