Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Válnátok vagy sem?
Sziasztok Csajok !
Valamelyik nap össze futottam velük sétáltunk a kicsikkel és inkább a barátnője átrántotta a túl oldalra , mint hogy velünk kelenne találkoznia és akkor magyarázd meg a 2 évesnek hogy apa nem akar vele találkozni ! Szóval semmi ugyan olyan szar a helyzet !
Hát, szegénykém, ez már túlmegy minden határon...
Azt, hogy nem jelentkezett és nem is telefonált, betudtam annak, hogy esetleg röstelli magát. De hogy átmenjen a túlsó oldalra a gyerekei ekől, ez már szinte hihetetlen. Mi lett ebből az emberből? Egy akarattalan, rángatható báb? Még olvasni is rossz, nemhogy átélni!
Tud róla, hogy beadtad a válópert? Tudja az a nő, hogy a férjed jelentős jövedelme a gyerektartásra fog elmenni?
Nem is ember az ilyen... A hölgyeménynek pedig kívánom, hogy ő is így járjon, ha nem rosszabbul! Teljesen ki vagyok kelve magamból, mikor ilyeneket olvasok, pedig én sem ma születtem, és nincs sok illúzióm. De a gyerekek, azok isszák meg ennek a levét. Mert remélem, hogy te hamar "regenerálódsz", és gyorsan túlteszed magadat rajta, bár tudom, hogy most nagyon nehéz...
Sajnálom, ez nagyon szomorú...
A barátnője is megéri a pénzét:(
Egyet értek veletek !
Én valahogy úgy vagyok vele , hogy ha észhez tér akkor se teheti be a lábát a házunkba mégegyszer !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!