Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Válnátok vagy sem?
Kedves 11 válaszoló !
Nem tudom mi történt , nem voltak szexuális problémáink amikor akarta nem ellenkeztem csak , hogy neki jó legyen !
Nem gondterhelt , hisz mind a ketten itthonról is tudjuk intézni munkáinkat , szóval még kötelezőnek se kötelező , hogy elmenjen itthonról , de még is elmegy !
Kedves 14 !
Egyel talán nincs oka fáradtságra , hisz neki nem is kell dolgozni , hisz mind eddig itthonról is tudná végezni munkáit !
Amit most írok azt biztosan sokan elítélik, de sajnos ezt látom magam körül:
Sok férfi akinek jól menő vállalkozása vagy állása van, jól keres, biztos egzisztenciája, otthon rendezett háttér, család várja... Ennek ellenére úgy érzi neki több kell, mert nem ért el még mindent ami egy férfi álma.
Elkezd nőkhöz járni. Legyen az fiatal, szexis, vagy éppen mindenre kapható... Ott nála kiéli az összes perverzióját és elfojtott agresszivitását! Amikor hazamegy, akkor meg azt látja, hogy ugyanaz a nő várja otthon aki már évek óta ugyanúgy néz ki, semmi újdonság nincs benne, nem lehet vele "perverzkedni" mert ő elsősorban a gyermekei anyja...
kedves 17 !
Egyet értek vele , de hát a gyerekek nem csak az enyémek , és nem csak én csináltam őket , hisz pontosabban ő csinálta, és ő is akarta ! és ezt tudni kellene !
Nincs módodban valahogy utánajárni, hogy mit takar ez a viselkedás?
Ha tényleg van valakije, azt nem lehet a végtelenségig titokban tartani, mindig vannak jólelkek, akik tudnak valamit...
Az is elképzelhető, hogy a vállalkozásaival vannak komoly gondjai, és nem meri neked bevallani!
Az első dolgod mindenesetre az legyen, hogy a közös kasszának utánanézel, mert láttam már olyat is, hogy egy megbolondult férj azt is kiürítette, nem törődve a gyerekeivel...
Szóval ne ülj otthon ölbetett kézzel, mert a fejedre szakadhat a ház.
Azt írod, hogy te mindig engedtél neki, mikor szexuálisan közeledett hozzád. Nem az a baj, hogy te nem kezdeményeztél, csak "eltűrted a házaséletet, és most jött egy forró kis csaj, akinél még érezni tudja, hogy férfi? Lehet, hogy rémeket látok, persze...
A negyvenes években a legtöbb férfinál előjön a "kapuzárástól" való félelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!