Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Válnátok vagy sem?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő van 3 csodálatos gyermekünk ( 4 éves , 2éves , 5 hónapos ) , eddig minden rendbe volt , viszont most teljesen máshogy viselkedik , szerintem meg is csal , hisz sosincs itthon ha meg esetleg itthon van akkor pedig befekszik a gép elé vagy bemegy a hálószobába bezárja az ajtót és csak telefonál vagy nem tudom ,hogy mit csinál , szóval lényeg , hogy semmit nem csinál a gyerekekkel , még arra se hajlandó , hogy elvigye őket oviba és bölcsődébe , ha nem reggel olyan 5 körül elmegy itthonról,és van amikor éjszakára se jön haza ! Eddig minden rendbe volt , haza jött időbe játszott a gyerekkel , nekem is sokat segített és csak az ő kedvéért vágtunk bele a 3 gyerekbe ! De ez így nem mehet tovább , szerintetek mit tegyek ?2013. márc. 27. 14:16
71/100 anonim válasza:
Szia, én vagyok aki 3 gyerekkel maradtam szintén egyedül. Nagyon sajnállak téged, teljesen átérzem a helyzeted!
Nálunk a különbség, hogy a gyeekeivel azért egy héten egyszer törődik, elviszi őket, illetve fizet gyerektartást.
Elszáll a lila köd az agyáról, majd máshogy gondolja hidd el!
De! Ezek után én már nem fogadnám vissza, de ez a te döntésed lesz.
Kitartás!
73/100 A kérdező kommentje:
Szia !
Semmi , tegnap jártam bent az étterembe de azt mondták , hogy elutazott ( a gyerekek keresik )
2013. ápr. 6. 17:15
74/100 anonim válasza:
első válaszoló voltam ezzel: "próbáld megbeszélni vele, mert ez így ahogy leírtad már nem rossz előjel, hanem lassan végeredmény" - sajnálom, de vége
75/100 anonim válasza:
Szemét! Hogy lehet ilyen a saját gyermekeivel?? Most nagyon ideges vagyok. (ilyenkor mindig belegondolok, hogy mi lenne ha én lennék ilyen helyzetben, de én már bekattantam volna) Kitartás és SOHA NE ALÁZKODJ MEG ELŐTTE!
76/100 anonim válasza:
Elutazott? És a gyerekei nem érdeklik napokig?
77/100 A kérdező kommentje:
Igen elutazott , szerintem ez a csaj annyira elvakította , hogy szarik a gyerekeire ! Azóta sincs semmi jel felőle !
2013. ápr. 8. 16:55
78/100 anonim válasza:
Hogy bírod egyedül?? A gyerekeid kérdezik, hogy hol az apjuk? Mit mondasz nekik? Nagyon sajnálom ami történt. Tényleg jól megszédítette a férjedet ez a tyúk. Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart ez. Én a helyedben beszerezném a válási papírokat.
79/100 A kérdező kommentje:
Pont ma adtam be a papírokat ! Igaziból a nagy akkora hogy érti , hogy mi van valamennyire ő az első 2 napba , most már nem kérdi , bele törödőtt !
Nehezen , nagyon !
2013. ápr. 10. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!