Ezt mar nem lehet kibirni! Ti mit tennetek a helyembe?
Minden szar amit csinalok, sose jo semmi, mindenert cseszegetnek.
Ha kimegyek a kutyamhoz akkor 'mindig azzal a doggel vagy, bujik hozzad utana meg beviszed a kutyaszort a hazba, meg ne hagyd mar, hogy megnyaljon stb..) Ha a hazba vagyok akkor 'van kutyad..foglalkoznod kene vele' Ha elmegyek valahova akkor 'mi az, hogy sose vagy itthon?' Ha nem megyek ' nincsenek barataid?' Ha egyedul viszem ki a kutyat 'Nincsenek barataid?' Ha massal 'a kutyasetaltatas is teher egyedul?' Ha keso kelek fel 'hogy lehet ennyit aludni?' ha koran 'mi van veled? Nem tudsz aludni' Ha ejszaka kimegyek pisilni 'nem igaz, hogy ezt is most kell' es meg soorlhatnam..
Mellesleg gondolom a kamaszkor miatt mindenen felidegesitem magam, szoval egy ilyen beszolasnal mar bogve megyek a szobaba, ilyenkor meg ' ne hisztizz mar, mivan mar? Faj neked az elet?'
Folyamatosan ezt hallgatom es egy ido utan mar nagyon sok. Barmit csinalok sose jo... Multkor sutit sutottem, arra is beszoltak, hogy csunya lett. De azert eszik... Hogy tudnek nekik megfelelni? Gondolkoztam, hogy nagyimhoz koltozok, de a kutyusom oda nem vihetem es nem akarom itthagyni..meg neha o is elviselhetetlen.
Es meg 3 evig veluk kell elnem.
15L
"keszulok es csinalom a hajam meg a sminkem (ami alapozo meg spiral) akkor is odajonnek, hogy mekkora p*csa vagyok.
"
Úristen!
Legelőször is azt teheted, hogy ezt zárt ajtók mögött teszed.
De mondom, utasítsd vissza ezt, mégis hogy mondhat ilyet egyik ember a másiknak?!
Én is 34 éves lettem, mire sikerült annyira megnevelni a szüleimet, hogy ne bántalmazzanak, de ha annyira tudatos vagyok ezekre a dolgokra kiskoromban, mint most, akkor sokkal radikálisabb lettem volna, és sokkal hamarabb megvédem magamat ettől a rombolástól.
Koszonom szepen mindenkinek! Megprobalok nem foglalkozni veluk, de akkor meg az van, hogy mi az, hogy nem figyelek rajuk?!
Nem ertem, hogy miert p*csaznak le. Mas 15 eves rengeteg sminket hasznal. En alig..de megis jobban erzem magam ugy. Ez van. Azert is mindig veszekszik apa, ha uj ruhat veszek vagy szempillaspiralt vagy ilyeneket (sajat penzbol altalaban). Amugy nem elunk olyan rosszul, jo nem vagyunk gazdagok se, de teljesen atlagos.
Az utolsó hozzászólásodban elmondottakról azt gondolom: Nézd, fiatal vagy még, rendben van, hogy befolyásolni akarnak, hogy ne tegyél szerintük helytelen dolgokat.
De azért ha úgy gondolod, hogy valami nem az ő hatáskörük, akkor nyugodtan mondd, hogy jogod van olyan ruhát venni a saját pénzedből, amilyet szeretnél, esetleg megkérdezheted, mitől ilyen dühös. Hátha van elvárása, hogy MIRE adta Neked a pénzt. Ezt is megkérdezheted.
Miért olyan dühös, és van-e elvárása, hogy mire adta a pénzt, vagy teljesen Neked adta-e.
Ezeket végiggondolja, és megfejti magában.
És akkor lesz egy tiszta helyzetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!