Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek e helyembe? BŐV. Lent
Egy. Ne kutakodj, nem fáj fejed.
Kettő. Lehet kolléga is, akárki. Nagyfiú, most mindent meséljen el?
Három. Benned nincs semmi hiba?
Négy. Igen hagyd el ezért, jobban jár.
Nem vagyok a kutakodás híve, de fogod aztán megnézed...
ha a te neveden van, akkor bemész a szolgáltatóhoz és megkérdezed.. Azért mert a részletezőn nincsen rajta, még meg tudják néznia teljes számot is.
Megjegyezném, hogy nem célravezető titokban csinálni..
Én simán megmondanám a férjemnek(mivel nekem az van), hogy "nem te csinálod, akkor mi lehet? Bemegyek és megkérdezem, nehogymár valaki a mi kontónkra telefonálgasson " stb.(ugye van erre is módszer)... Ha ekkor sem mondja el, akkor tényleg lehet, hogy nem ő csinálja, bár akkor pedig azonnal nézte volna a telefonban, hogy kié lehet a szám...
Nincs gyereketek? Én gyakran telefonáltam fiatalabb koromban a szüleim telefonjáról, hgy ne az enyémről menjen le a pénz, mert az kártyás volt, ráadásul a díjak is magasabbak voltak...
Viszont ha már ennyitől a váláson jár az eszed szrintem más gond is van a házasságotokkal
Szia!
Mivel a Te számod, bemész a szolgáltatóhoz, és megtudod a számokat, ennyi. Nem azért nem írják ki a számlára a teljesn számot, hogy a tulaj ne tudja, hanem merta tulajd ennyiből is tudja, kit hívott, a kidobott, meg illetéktelen kezekbe került számla így nem tartalmaz szenzitív adatot.
9:37-es- Ez mi??? Nem pontoztalak.
A többiek, akik azt hiszik, csak ezért válnék tévednek. Van ennek előzménye is, nem semmiért kutakodok. Ez lenne a pont a végén.
Volt valami okod rá, hogy lekérd a részletezőt?
Én pl. a Te helyedben jobban aggódnék, ha csak 1, max. 2 telefonszámot hívogatna, vagy írna rá sms-t. Gyanítom nem folytat egyszerre 5 viszonyt. Valószínű így most azt gondolod, hogy keresgél, ismerkedik. Nem biztos. De a hisztivel nem oldasz meg semmit. Esetleg mondd el neki nyugodtan, hogy Te emiatt most aggódsz, benned van a kisördög, és szeretnéd tudni, hogy mi áll e mögött, mert addig nem tudsz nyugodt lenni, és nem szeretnéd, ha ilyen dolog miatt romlana meg a házasságotok. Kérd meg, járjatok utána közösen.
Ha ki is derülne, hogy nőkkel írogat, még mindig nem tuti, hogy megcsal. Lehet, csak lapos a kapcsolatotok, és az egóját akarja simogattatni. Erre minden pasinak szüksége van, hogy valaki imádja, felnézzen rá. Ne hívd fel azokat a számokat sem, mert bárki az, csak nevetni fognak rajtad, és a férjedet meg szánni. Erre nincs szükséged szerintem.
Én is kicsaptam a hisztit nemrég, és utólag sík hülyének éreztem magam. A párom FB-on írogatott nőknek. Azt hittem, már nem kellek neki, hogy vadászik. Utólag kiderült, hogy ő igazából csak dicsekedni akart vele, hogy milyen boldog, és hogy már babánk is van, és nagyon büszke ránk. Ez egy tök ártatlan dolog, és emiatt majdnem szakítottunk, tönkre tettünk 3 életet.
Gondold át higgadtan. Én tudom, hogy most pánikolsz. Nagyon sokan így lennének a helyedben. De a harag, az indulat nem jó tanácsadó. Nincs mit veszítened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!