Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek e helyembe? BŐV....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek e helyembe? BŐV. Lent

Figyelt kérdés
A párom a nevemen lévő SIM kártyát használja, és lekértem a hívásrészletezőt. 5 különböző telefonszámot hívogat ill. sms-t küld rá, ami nem a barátaié sem a rokonaié. Én megmuattam neki, azt mondta, ő nem hív és nem ír senkinek. De nem hiszek neki, mert ott a kézzel fogható bizonyíték. Mivel a részeletőn nincs rajta a tel.szám utolsó 4 számjegy, így felhívni azokat nem tudom. Hogyan deríthetném ki kié az 5 szám? Már ott tartok, hogy elválok, ha nem mondja el, és nem tudom meg kié a szám.
2013. júl. 6. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

Egy. Ne kutakodj, nem fáj fejed.

Kettő. Lehet kolléga is, akárki. Nagyfiú, most mindent meséljen el?

Három. Benned nincs semmi hiba?

Négy. Igen hagyd el ezért, jobban jár.

2013. júl. 6. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok a kutakodás híve, de fogod aztán megnézed...

ha a te neveden van, akkor bemész a szolgáltatóhoz és megkérdezed.. Azért mert a részletezőn nincsen rajta, még meg tudják néznia teljes számot is.

Megjegyezném, hogy nem célravezető titokban csinálni..

Én simán megmondanám a férjemnek(mivel nekem az van), hogy "nem te csinálod, akkor mi lehet? Bemegyek és megkérdezem, nehogymár valaki a mi kontónkra telefonálgasson " stb.(ugye van erre is módszer)... Ha ekkor sem mondja el, akkor tényleg lehet, hogy nem ő csinálja, bár akkor pedig azonnal nézte volna a telefonban, hogy kié lehet a szám...

Nincs gyereketek? Én gyakran telefonáltam fiatalabb koromban a szüleim telefonjáról, hgy ne az enyémről menjen le a pénz, mert az kártyás volt, ráadásul a díjak is magasabbak voltak...

Viszont ha már ennyitől a váláson jár az eszed szrintem más gond is van a házasságotokkal

2013. júl. 6. 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Bammeg majom, ha bem tecc a válasz, akk ne kérdezz.
2013. júl. 6. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel a hozzá állással jobban jársz, már is költözöl és válsz. A párod főleg jól jár.
2013. júl. 6. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel a Te számod, bemész a szolgáltatóhoz, és megtudod a számokat, ennyi. Nem azért nem írják ki a számlára a teljesn számot, hogy a tulaj ne tudja, hanem merta tulajd ennyiből is tudja, kit hívott, a kidobott, meg illetéktelen kezekbe került számla így nem tartalmaz szenzitív adatot.

2013. júl. 6. 10:17
 6/8 A kérdező kommentje:

9:37-es- Ez mi??? Nem pontoztalak.

A többiek, akik azt hiszik, csak ezért válnék tévednek. Van ennek előzménye is, nem semmiért kutakodok. Ez lenne a pont a végén.

2013. júl. 6. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Légy szíves, mondd majd meg, hogy mire jutottál!
2013. júl. 6. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt valami okod rá, hogy lekérd a részletezőt?

Én pl. a Te helyedben jobban aggódnék, ha csak 1, max. 2 telefonszámot hívogatna, vagy írna rá sms-t. Gyanítom nem folytat egyszerre 5 viszonyt. Valószínű így most azt gondolod, hogy keresgél, ismerkedik. Nem biztos. De a hisztivel nem oldasz meg semmit. Esetleg mondd el neki nyugodtan, hogy Te emiatt most aggódsz, benned van a kisördög, és szeretnéd tudni, hogy mi áll e mögött, mert addig nem tudsz nyugodt lenni, és nem szeretnéd, ha ilyen dolog miatt romlana meg a házasságotok. Kérd meg, járjatok utána közösen.

Ha ki is derülne, hogy nőkkel írogat, még mindig nem tuti, hogy megcsal. Lehet, csak lapos a kapcsolatotok, és az egóját akarja simogattatni. Erre minden pasinak szüksége van, hogy valaki imádja, felnézzen rá. Ne hívd fel azokat a számokat sem, mert bárki az, csak nevetni fognak rajtad, és a férjedet meg szánni. Erre nincs szükséged szerintem.

Én is kicsaptam a hisztit nemrég, és utólag sík hülyének éreztem magam. A párom FB-on írogatott nőknek. Azt hittem, már nem kellek neki, hogy vadászik. Utólag kiderült, hogy ő igazából csak dicsekedni akart vele, hogy milyen boldog, és hogy már babánk is van, és nagyon büszke ránk. Ez egy tök ártatlan dolog, és emiatt majdnem szakítottunk, tönkre tettünk 3 életet.

Gondold át higgadtan. Én tudom, hogy most pánikolsz. Nagyon sokan így lennének a helyedben. De a harag, az indulat nem jó tanácsadó. Nincs mit veszítened.

2013. júl. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!