Ti mit tettetek volna a helyembe?
Most nem teljesen világos, hogy ki mikor mit mondott, az ilyen "tapintatlan" őszinte közlést (a kifolyt túróra) megértem, én is tudok ilyeneket, szintén teljesen ártatlanul :D De azt is értem, hogy erre beszólt a sógornő, mert ő kötekedésnek értelmezte, de az is lehet, hogy csak jártatni akarta a száját, van ilyen.
Miért kellett ebből veszekedést csinálni, nem történt egyik oldalról sem semmi különös. Inkább felgyűlhetett Benned valami a sógornőd felé, talán neki se vagy a szíve csücske, mert ha veszekedés lett, akkor túlreagáltátok, igen erősen... Vihar egy pohár vízben, illetve pszichológiai mélységek és nem is a pohár víz, illetve a túrós sütiről alkotott vélemény számít, csak a felek viszonya, ami miatt egy "szép időnk van" sem lenne elég jó mondat...
#3: Igen, azt írtad, azt nem tudom, hogy az ő mondata után hogyan folytatódott (de már nem fontos), mert lehetett volna hallgatni vagy lesajnálóan ránézni és otthagyni vagy tudom is én. Én biztos nem pazaroltam volna az energiám veszekedésre, hacsak nem gyűlt volna már fel bennem a naénmegmondomneki...
Úgyhogy tartom, amit írtam, nyilván inkább vele volt bajod, s nem azzal az egy szerencsétlen mondattal, bár megértem, hogy az se tetszett, de az azért elég sovány egy veszekedéshez, ami úgyse old meg semmit...
Mégis miért laktok együtt?? Mármint - szerintem, mert úgy jön le - annyira együtt, hogy egy egyszerű túrós süti is gondot okoz, és a Te munkád produktumából csinál az anyós süteményt... Mert ebből az jön le, hogy anyósoddal, de még a "drága" sógornővel is együtt laktok.
Amennyiben Te/Ti laktok anyóséknál, hát részvétem... a lehető legnagyobb hiba - ki milyen virágot szakít, olyat szagol.
Amennyiben ők laknak Nálatok, úgy van (volna) némi beleszólásod abba, hogy mit és hogyan mondanak a saját házatokban-gazdaságotok környékén vagy épp becsmérlik a munkádat/lenéznek/eltartatják magukat etc.
Szerintem meg mindketten gyerekesek és kicsinyesek vagytok.Képesek vagytok egy túrós sütiből vitát generálni,miközben valójában egymással van bajotok.Nyilván nem volt véletlen és teljes mértékben ártatlan a sütire tett megjegyzés sem részedről,a sógornőd meg kapott az alkalmon,hogy veszekedés legyen belőle.Ergo én mindegyikőtöket hibásnak látom,mert nem fértek el a bőrötökben.Még mielőtt bármiféle támadás érne,hozzáteszem,én is csináltam ilyesmiket,kb. 20 évesen,akkor még azon is lehetett vitatkozni,ki hogyan mossa meg vasalja a ruhát,meg ki hova teszi a fehérneműjét.Mondjuk visszagondolva ez elég gáz volt,olyan óvodás szint,bánom is.
Némelyik válaszadó intelligenciájáról meg annyit,hogy nem egymást kéne ingyenélőzni,hanem elgondolkodni,hogyan lehetne egymás mellett békében elférni.Elvégre huszonéves felnőtt nőkről beszélünk,vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!