Ti mit tettetek volna a helyembe? Más is volt már így?
Valószínűleg kb. ugyanezeket. Mondjuk én megszoptattam volna az 5 hónapost.
Sajnos a fogzás lehet ilyen. Viszont ha ennyire durva, és tényleg a fog az ok, akkor egy-két napon belül át kellene törnie, mert ez már a "végstádium", legalábbis nálunk így volt. Látszik már, hogy hol fog kibújni?
Amúgy a Dentinox nem minden babánál hat.
Nappal azért nem foglalkozik vele, mert elterelődik a figyelme a világra, amikor pedig alszik, akkor nyugalmi állapotában felerősödnek a fájdalmak is. Nekem ezt mondta a doki. A dentinoxot csak napi háromszor lehet használni, vegyél mellé dologelt, azzal akárhányszor bekenheted, én magamon kipróbáltam és ugyanolyan jól elzsibbasztotta az ínyemet. Viszont jobb ha tudod, hogy ezek csak pár percig hatnak, ha szerencséd van, akkor annyi idő alatt elalszik olyan mélyen, hogy mire kiáll a zsibbadás nem ébred fel újra a fájdalomra.
Figyeld az ínyét, bár nálunk úgy szokott lenni, hogy amikor azt mondanám, hogy ez a fog már mindjárt kint van, na onnantól számítva volt már két hét is, mire áttörte az ínyét. És mi addig minden éjszakát így élünk meg :-( de legalább is az óránkénti ébredés a minimum :-(
A babáknál éjjel az alvás stádiumban jönnek elő jobban a "fájdalmak". Az, hogy miért van így, passz. Orvosunk mondta.
Nálunk 5 hónapon keresztül jött az alsó 2 foga. Volt, hogy 1 hétig ez ment, amit Te is írtál, aztán 3-4 hétig semmi, aztán megint kezdődött előröl.
Ilyenkor én adtam neki Nurofen szuszpenziót. Nem 2,5 ml-t, ahogy a javaslaton van, hanem 1,5 ml körül. Volt, hogy 5 napon keresztül, minden éjjel kapott egy keveset. Kikértem az orvos véleményét, azt mondta, hogy a nem alvás sokkal ártalmasabb (idegrendszeri fejlődés miatt), mint a Nurofen.
4 hónaposan kezdte a fogzást, és 9 hónaposan jött ki az alsó 2 foga. Lassan 11 hónapos és még mindig csak 2 foga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!