Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tettetek volna a...

Ti mit tettetek volna a helyembe? Más is volt már így?

Figyelt kérdés
5 hónapos kislányom 2-3 hete felsírogat éjszaka.Addig amúgy nagyon jók voltak az éjszakák, egyszer kelt hajnalban enni, és aztán vissza is aludt.Ezek miatt a felsírások miatt gondoltam a foga lehet, a védőnő is ezt mondta. De tegnap éjszaka már minden eddigit felülmúlt, 8-kor letettem, elaludt, és fél óra múlva keservesen sírni kezdett. Felvettem, kijött egy nagy büfi, visszatetem, 3 perc csönd, és újra sírás.Ez ment 3-szor, 4-szer(akkor már nem volt büfi).Elaludt rajtam, letettem, majd 2-3 perc múlva fájdalmas sírás.Mivel este bekentem az ínyét Dentinox-szal, már nem tudtam mást kitalálni, beadtam neki egy Nurofen kúpot(ezt is védőnő mondta, ha minden kötél szakad).MEgint iszonyat sírás, majd 20-30 perc múlva elaludt, és a továbbiakban szépen aludt. Nappal amúgy minden oké vele(bár ma egy kicsit kevésbé vidám).Ugye nincs komoly baja?Már azon is gondolkoztam este, hogy kihívom az ügyeletet, de gondoltam, kinevetnek, hogy csak sír a gyerek és én kihívom őket. De már én is olyan fáradt vagyok, mióta ezek a felsírások vannak.Ti mire gondolnátok?Mit tettetek volna/tennétek a helyembe?
2012. febr. 10. 10:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Én is neked!

Nem értem miért kell hónapokig kínozni a babákat ezeknek a fogacskáknak!Sok ismerősöm észre sem vette, úgy kibújtak a babájának a fogai.

2012. febr. 10. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:
A szomszéd kertje mindig zöldebb. :o)
2012. febr. 10. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
12:51 vagyok.Irigylem azokat, akik észre sem veszik. A babákat és az anyukákat is! Bár lehet,azok a babák alapból rosszabb alvók, vagy sírósabbak...nem tudom...de úgy sajnálom szegényemet, hogy rosszul alszik. :( Jó éjt Nektek!!!
2012. febr. 10. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!