Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Ti mit tennétek...

Austin33 kérdése:

Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Apámmal rugalmatlan a kapcsolatom.Én fiú vagyok.Felnőtt korú,viszont apám nem enged el.Én mennék,de apám mindig beossza az időmet.Mintha.....a FŐNÖKÖT játszaná.Én meg vagyok a csicskása.Nem érdekli,hogy én mit akarok aznap,már mondja is mit fogunk csinálni,hova fogunk menni,szervezkedik,rendezkedik,tőlem meg elvárja,hogy segédkezzek mellette.Mintha nekem nem lenne jogom,az életemre.

2015. jún. 8. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%

Apukád nem veszi észre hogy nem tisztel téged, és önmaga meghosszabbításának tekint téged. Az én Apukám is hasonló stílusú. Szépen kitalálta azt is hogy a saját keresetemből mire költsek. Mindezt a legnagyobb jószándékból tette. Mikor férjhez mentem és másik városba költöztem, nem tetszett neki hogy nem ott mellettük élünk. Lett volna gyönyörűen kialakított helyünk. De azóta vagyok szabad amióta külön lakunk. ő is szeretettel fogad ha nálunk járunk. Ha nincs barátnők , kezdj el ismerkedni, de lehetőleg interneten távolabbi lányokkal ismerkedj. Ha eltalál Ámor nyila jó ötlet volna a lányhoz közel találni munkát és odaköltözni.

De egy távolabbi munka albérlettel is megfelelő lenne számodra.

2015. jún. 8. 13:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit részletezhetnéd ezt a saját ház dolgot, meg hogy mit is szokott tőled kérni az édesapád. Csak hogy jobban értsük.
2015. jún. 8. 14:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Helyes igaza van!
2015. jún. 8. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak felnőtt korú vagy, de nem felnőtt.
2015. jún. 8. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Annyira keves az info amit tudunk, hogy nem csoda ha nem tudunk epkezlab tanacsot adni!

Mi az oka, hogy keptelen vagy neki megmondani, hogy van mas dolgog is mint az o "csiskasa" lenni? Mi az, hogy a Te hazad?

Csak en nem ertem teljesen a szitut??

2015. jún. 8. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!