Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tetetek volna a helyembe?
Figyelt kérdés
Május elsejézni voltunk a barátaimmal ,egyik barátom elhozta magával a fiú unkatesóját ,nagyon jól kijöttünk egymással,igaz kicsit többet ittam a kelletnél,nagyon tetszett a fiú és úgy láttam kölcsönös.De az este folyamán a legjobb barátnőm rá mászott tök részegen ,pedig az elején kettesbe is hagyott a fiúval és tudta mi alakul,mikor megláttam ,hogy ott kezdi simogatni ,vettem a táskám is eljöttem.2016. máj. 2. 17:58
1/4 anonim válasza:
Jól tetted...
Ezt gondold át, hogy akarsz-e sráctól valamit, mert ezt vele is kellene tisztázni, de ,hogy a barátnőddel meg kell beszélned, az hótziher!
2/4 anonim válasza:
mekkora bunko a baratnod...nem igazi barat es jol tetted
3/4 A kérdező kommentje:
Ès mèg õ van megsèrtödve :(
2016. máj. 2. 22:01
4/4 anonim válasza:
-Miféle legjobb barátnő tesz ilyet?
-Miféle lány, aki ilyen rámenős?
Ami pedig mindkettőtökre vonatkozik: Nem igaz,hogy nem lehet pusztán szórakozni, mindenhol csak a pasizási lehetőséget kell keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!