Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok ti mit tennetek a helyembe? (Tobbi lent)
Hát en is lany vagyok es van egy lany akit nagyon regota ismerek es mar csokoloztunk is o is szerelmes volt belem allitolag nagyon jol el voltunk de az anyukaja elolvasta az uzeneteinket es elmondta az en csaladomnak es az en anyukam meg az ove megbeszeltek hogy megszuntetnek minden kapcsolatot velem a lannyal mar kb hetven napja hianyzik az utcan is szoktam latni mindig ra gondolok kiveve az iskolaba de ott is szoktam csak szunetbe elveszik a barataim a figyelmemet de pl ma tesi oran is a lanyra gondoltam es ha valaki hozzam szolt bunkon valaszoltam vissza meg annak is akit szeretek ha haza jovok semmi sem veszi el a figyelmem folyton fekszek es gondolkozok,ra gondolok mar a zene sem segit magaba folytom a sirast mert ha sirok meglatjak amit nem akarok mert tudjak hogy miert es mar nagyon regota nem sirtam kb hetven napja mint ahogy elobb mondtam nem tudom mit tegyek elegem van az egesz eletembol ti mit tennetek a helyembe?
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat
Valahogy nekem ez a dolog kicsit azért kevés, mert nem tudom, hány évesek vagytok, de nem lenne muszáj nem beszélni 70 napig... Nem vagytok egymásnak elég fontosak, hogy szembeszálljatok a szülőkkel?
Ez egy beteljesülhető szerelem... De még is reménytelen. Most azt hagyjuk, hogy kivitelezhető lenne szerintem, és koncentráljunk arra hogy mit kéne tenned. Hogy mit kéne tenned? Semmit nem tudsz tenni az ellen, hogy enyhüljön ez az érzés. Tudom, szar. Én is szerelmes vagyok, viszonzatlanul. Van ilyen. Viszont az életben ennél sokkal rosszabb dolgok is vannak. Fel a fejjel, komolyan mondom. Ne akarj szenvedni, az nem segít, inkább tereld el a gondolataidat.
Szerintem a szerelem kortalan és minden esetben egyedi jelenség.
Mond el a szüleidnek,h szereted őt!Ülj le velük beszélgetni!És ne feledd ez az érzés áldás is egyben.Ne adjátok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!