Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, ti mit tennétek? (13L)
1: az yourself. Illetve: hogy jössz ahhoz, hogy mást öngyilkosságra biztass????
Amúgy, azt tudom ajánlani, először kérdez róla. Hogy milyen srácok tetszenek neeki, poénkodj a lány-lány dolgokkal, kérdezz poénból rá. Hogyha teljesen elutasító, tagadó a hozzáállása, ne mond el neki. Én így vesztettem el a legjobb barátomat. :/
15/L/L
Szerintem 13 évesen is tudhatja valaki mi az a szerelem. Én ugyanebben a cipőben voltam, csak én fiú vagyok és a legjobb barátomba voltam szerelmes.
Ha a tanácsomra vagy kiváncsi: amennyiben ő nem vonzódik hozzád, állj tovább. Az internet korában nem olyan nehéz leszbikus/biszex lányokkal randit megbeszélni, javaslom, hogy keresgélj. Hidd el, ha elkezdesz randizgatni és szerelmes leszel valakibe, akkor már nem fog érdekelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!