Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit tegyek?
15éves lány vagyok és szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, elmondani nem szeretnem, mert nem rajong a melegekert. Mindennap mellettem ul az iskolaban, nagyon joba vagyunk, nem tudom mit tegyek?
(Lecci normalis valaszokat)
akkor bizsereg a nuni mi? :"D
ábrándozol róla milyen lenne ha megcsókolhatnád, ha a testetek egymáshoz érne, a kis puha cicitek egymáshoz simulna...
majd mindkettőtök keze elkalandozna a nedves lüktető puncihoz, és addig kényeztetnétek egymást még a csúcsra nem érnétek :D
szar ügy, vagy megteszed az első lépést, vagy megsz0p0d.
Ahj, sajnálom.
A te helyzetedben vagyok, noha nem a legjobb barátnőmről van szó, de a legközelebb ő áll hozzám. Ő még szereti is a melegeket, nagyon elfogadó, de ez nem javít azon, hogy több mint valószínű nem viszonzottak az érzelmeim.
Ezt el kell fogadnunk és megpróbálni továbblépni. Fontos, hogy ne reménykedj feleslegesen, mert csak rosszabb lesz hosszútávon. Lehet nehéznek tűnik és fáj is, de adj magadnak időt, jobb lesz.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!