Mi ütött a legjobb barátnőmbe? :O
Figyelt kérdés
Tegnap bevallott mindent.
kezdem az elején.
nyáron nekem már barna folyásom volt,és szőrös volt a nunim.
január 20-án pedig már rendesen meg is jött.
a barátnőm pedig párszor már bekamuzta hogy megjött neki.
tegnap pedig csak kíváncsiságbol megkérdeztem hogy miért kamuzott,erre ő sirvafakadt és ezt mondta:-azért mert nyáron barnafolyásod volt,és féltem hogy neked hamarabb jön meg az első,és csak ezért kamuztam.ne haragudj.
mi van vele?
privibe jöhetnek tanácsok is hogy mit csináljak vele. :)
a barátnőm 14/l és pedig 12/l
2015. febr. 28. 17:25
1/5 anonim válasza:
Hát valahol meg lehet érteni,mivel te 2 évvel fiatalabb vagy és ez neki "rosszul esett" hogy te előbb nagylány lettél,de viaszont mi el a barátnőd,ezért nem szép dolog hogy ilyenről hazudik,vagy akármiről 😉
2/5 anonim válasza:
Ez nem verseny, nagyon gyerekek vagytok még, hogy ezen kaptok össze. Ne ezzel foglalkozzatok, van még rengeteg más téma, tanulás, házimunka, mozi, séta, sport stb. ami ennél sokkal érdekesebb.
3/5 A kérdező kommentje:
nem vesztünk össze ezen csak kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy mi lehet vele
2015. febr. 28. 17:34
4/5 anonim válasza:
Elmondta, nem? Ennyi.
Egyébként addig jó, míg nincs nagyobb gondotok....
5/5 anonim válasza:
A krorodbelieknél még sok más is előfordul. Ilyenkor az ember kevésbé elégedett magával és mindenki egyforma szeretne lenni. Vedd tudomásul, ne haragudj rá és továbbra is jó barátok legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!