Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesomnak gyereke van, es most...

Tesomnak gyereke van, es most minden rola szol. Jogosan idegesit?

Figyelt kérdés
Mielott megkapom, nem irigykedem, vagy ilyesmi. Kiakaszt, hogy mindenkire raakaszkodik. Siman felhiv hajnalok hajnalan hogy segitseg kell neki egy receltben pl. mert o a gyerek miatt csak akkor tud telefonalni. Ha atjon(en meg a szuleimmel lakom), 3 perc alatt kupi van, a gyerek szetpakol mindent, noverem szetdobalja a pelenkazotaskat, a a jatekokat, minden. Etetni kell, figyelni kell ra, az egesz eletnek meg kell allnia es csak oket korulugralni mert o hulla es jajderosszneki. Siman elokapja a melleit apa elott, vendeg elott, a kanepen pelenkazza at, mert o most anyuka es ez igy oke. Mindenki hagyjon ott csapot papott, mert neki elfogyott a kenyere, teje otthon es jaj a gyerek. Meg en vagyok a nem megerto, hogy nem jovok el az egyetemrol, hogy tejet vigyek neki. Szuleimet is farasztjak de ok szeretnek unokazni.
2016. ápr. 11. 12:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
74%

hát ez beteges ..

Aki lusta ellátni a gyereket,az ne vállaljon. Oké,jól esik a segítség,ha felajánlják,de más kihasználni a családot. Egyébként egy gyerekkel nem tudom mit lehet ennyit vergődni,nekem 3 van ,mikor kicsik voltak ,biztos meglepő de ugyanúgy el kellett menni a boltba,takarítani,mosni,főzni kellett és nem szakadtam bele . Sokan vagyunk még így ezzel,hogy nem csicskáztatunk másokat,mégis megy az élet..

Én biztos megmondanám neki,hogy nem vagy a kisinasa,és szálljon le a magas lóról ,pakoljon össze a gyereke után (ez alap,nem is tudom,hogy nem ég le a bőr a képéről),és viselkedjen felnőttként. Csak amig a szüleid is kiszolgálják,sajnos nem fog semmi változni.

2016. ápr. 13. 13:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!