Mit csináljak? Már rohadtul idegesít!?
Szóval. Már régóta saját külön szombánk van.
Ez nekem tök jó, meg minden, tudok gondolkozni az élet nagy dolgain, meg ilyesmik. Amiket a saját szobádban tudsz csinálni. Az a bajom hogy már rohadtul idegesít az idióta öcsém, mert folyton, kopogás nélkül benyitogat a szobámba. A bamba idegesítő fejével rám néz és aztán elmegy. Ilyenkor nagyon ideges leszek és leordítom a fejét. Néha még neki áll feljebb mert én rá szoltam. Ez megy két k*baszott éve. Elóször a kezdetekben udvariasan szóltam rá, de mostanra már olyan ideges leszek, ha benyit(mint kb 10 perccel ezelőtt is). Én meg már leordítom a fejét. De hát hiába szóltam kedvesen is nem használt. Most meg hiába üvöltök mint egy fábaszorúlt féreg, az sem érteti meg vele, hogy hagyjon már békén, pihenni, rajzolni, zenét hallgatni stb. Nem érti, annyira hülye. Próbáltam már úgy hogy eltorlaszolom az ajtót, azzal hogy oda ülök, vagy hogy kulcsra zárom, de az utobbit meg nem lehet mert akkor meg anyámék b*sznak le. Mit csinálhatnék hogy abba hagyja? Mondtam már neki, ha még egyszer benyit ezzel rámhozva a frászt,( mivel háttal szoktam lenni az ajtófele és olyankor megijedek mert nagyon paranoiás meg üldözési mániám is van. Itt már miatta arra is rászoktam hogy folyton hátra nézek, mikor épp ülök az asztalomnál mert mindig azt hiszem hogy valaki benyit! Legyetek szívesek adjatok valami tanácsot!
Bocsánat az írásomban vétett hibákért.
16/L
Bud Spencer pofon kell ide :D
Amúgy meg mindenkit a saját módszerével. Nyitogass be te is hozzá, talán megunja.
Akkor is benyitogat majd, ha barátoddal leszel a szobádban?
Próbáltál már beszélni vele? Megkérdezni, miért csinálja, vagy csak szépen megkérni? Egyszer majd abbahagyja, legfeljebb ha maszturbáláson kap. Valami ilyen ciki helyzetbe kéne hozni, ha nem hallgat rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!